[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
啱啱入咗件桃太郎嘅sashiko vest

巴打有冇 型號 想上樂天買🤤

搵到了😬

搵到了😬

https://global.rakuten.com/zh-tw/store/sakurastyle-kobe/item/mtj-m00133/?l-id=rgm_search_zh_tw_rvp_widget

巴打幾高著咩size?
173.5 cm
65kg
平時著中碼,呢件要大碼先啱身
想放左個briefcase 買左番黎發覺太大個
tg: hin1501
thanks
琴日係T5 facebook見到 buzz rickson 件deck a2 down 幾靚
有條evisu 2000t no.1想改短,想問邊度改會好d? take5?
有無巴打可以借個take5 vip嚟

搵到了😬

https://global.rakuten.com/zh-tw/store/sakurastyle-kobe/item/mtj-m00133/?l-id=rgm_search_zh_tw_rvp_widget

巴打幾高著咩size?
173.5 cm
65kg
平時著中碼,呢件要大碼先啱身

即係40 ? 我1.88 唔會xl掛😂😂
其實點解會太大個?
256我覺得啱啱好 257就好大
諗緊買個藍色/卡其色粗用
我反而覺得257大細啱啱好,不過就好重
可能我本身瘦都唔高,手拎都還好,有時想斜咩就應該唔得,我知好少人會斜咩
有冇巴打知道 桃太郎出陣type 2 果件牛仔褸要買fit身定係要買大一個碼

我有件APC牛仔褸係買XS
我size 38, 桃太郎type 2都係38。
Kafka升左級UPS隔日速遞,星期四訂,巴打件Barbour星期六已經到左
最衰件bedale SL冇我sz, 今個星期天氣啱着啦
放幾錢?
END個Filson Tote都到埋
其實桃太郎d碼係咪偏細少少
我件type II要著38,但試過其他brand都係36
褲就著開30,但桃太郎就要32
定係我著唔慣太fit身呢
褲可能係高低腰既分別,
但褸我係38~40, 桃太郎type 2都係著38
2月尾去名古屋,宜家樂天有免運,諗緊去到果時先買定買左先

巴打你認為去果度慢慢試清楚先定趁佢免費扑左先
梗係試清楚最好啦。
Tg: hin1501
Thanks
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞