[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
Alpha m65 有slim fit 版同普通版
係咪即係普通版好闊身?
上網我搵唔到有得買slim fit 版
落雨濕濕,又可以著件Barbour bedale 番工
hahahaha yes la
點解買褲唔會考慮Pherrow’s?
其實只係個人喜好,Pherrow’s d 褲幾好嘅,只係有好多其他牌子可能袋花靚d, detail d, 咁jei

日牛計pherrow’s 都算係入門。
Send 左個message 俾你, check 一 check
有冇巴打知70s deadstock german army trainers咩價位左右

我都好想知,同邊度有。
收到條Tellason 分享下

嚟條係Tellason 嘅John Graham Mellor. Slim straight 版型, 14.75 oz white oak denim. Made in California. 後袋有T字型強補。 皮牌係from Tanner Goods. Cone Mills 嘅紅線。 同和牛比又別有風味。

有無成條嘅相呀?
T5 or jh

呢件好想買,好正
不過著緊桃太郎2代
三年了。超少色落
最近去過JH 改,又快又好。
我都見到。 好正。

taka5冇貨,想要依件

RRL work shirt, beach cloth vest
Orgueil earl55
Maker #4 chukka
仲有件freewheelers n1
😍😍

想入手呢條 但無哂貨 四月先有 趕唔必冬天著
上樂天買
Duke 好夠暖,早兩日著熱到hi hi
成個樂天都有貨.

4-5日送去你屋企.

又平過TAKE5, 洗鬼果度買咩.
好幾年前操過條denime 66, 印像有d 闊, 有無師兄介紹都係直腳但無咁闊牌子/款?
skull 5010xx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞