[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
同意,workware 係rubbish
如果去日本可以揾下二手。
最早期細鋪都ok,都有幫襯,呢家紅左,D野垃圾到..
希望佢老闆見到檢討下
我買左件”Good-on” ...幾厚。

仲可以試下Heller’s Cafe ...
點睇NW Works d野
平tim啦
9折買stevenson 仲平過日圓個價
咪又出緊個d野又係n1同a2 垃圾左d咩
好似舊時d布無咁柒
而家又軟又薄
間goldyard先on9
野靚 地方又靚
但一件browns beach 賣3000幾
2000頭都買到既野點解要用3000幾買
食水深到痴撚晒線
間goldyard先on9
野靚 地方又靚
但一件browns beach 賣3000幾
2000頭都買到既野點解要用3000幾買
食水深到痴撚晒線

同ww 同一個老闆,專搵笨柒
人在東京
請問有咩brand 值得睇下買下
真係好奇究竟個老細係唔係snap入面其中一個人黎,

見佢ig不停咁hard sell 佢d product,來來去去都係果幾丁友

佢d貨荒死散唔走咁款
最衰我對二手衫褲好抗拒
oh ..... 咁就少好多樂趣lu ...
邊到有goodwear/goodon衛衣睇
人在東京

jj屌地問
上野有幾間美式休閒復刻鋪頭
Hinoya
係 佢兩個幾型
自己平時著d野幾正

hardsell又唔係好覺 我覺得幾識做生意
睇唔睇二手?

表參道X 明治通 有間Kenji 係地庫。 幾大,可以睇下。

原宿就Barbour, Filson, 豬,momotaro, 咩都有。
原宿咩都有
人在東京
睇唔睇二手?

表參道X 明治通 有間Kenji 係地庫。 幾大,可以睇下。

原宿就Barbour, Filson, 豬,momotaro, 咩都有。
原宿咩都有

大板係咪會無咁多野睇?
考慮緊去唔去
又唔係,只係好多,同好L多嘅分別。
人在東京
睇唔睇二手?

原宿咩都有

大板係咪會無咁多野睇?
考慮緊去唔去
又唔係,只係好多,同好L多嘅分別。

剩係聽過美國村,仲有咩地方岩行?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞