[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
兩樣都有
朋友縮,應該得我同你share 24.5quid運費,點睇
照殺 仲有冇巴打有興趣?
漏左講,Kafka會按買過幾多野計折,我有75折
有無退稅?

點玩法?
朋友縮,應該得我同你share 24.5quid運費,點睇
照殺 仲有冇巴打有興趣?
漏左講,Kafka會按買過幾多野計折,我有75折
有無退稅?

點玩法?

想賣件全新Taylor Stitch 110 years denim jacket s碼,有冇師兄岩 $1100
https://t.me/KousakuAizawa

巴打方便嘅話傾傾,有d嘢想問。
貓哥, 小弟留個tg,方便聯絡

https://t.me/WL1357

尋晚買左件工裝 (當然件衫3唔襯) 試著
話說Country Attre 賣 Barbour Bedale GBP 194.61 free shipping 抵唔抵?
仲想email 叫佢退VAT 因為佢ship 去香港
我都揾緊喎,不過呢間寫唔ship hk
E...係喎
空歡喜
喵兄都話而家英鎊升哂,我揾到有店賣GBP$165連運,對返同Selfridges差小小(搭人買免運), 不過得olive色
tricker's uk7.5 著過兩三次$2200
頭先上左去nw works 改褲
順手試埋件UES N-1
感覺一般
想試多幾間N-1
知唔知旺角邊到有buzz rickson
好靚
N1始終都係三大復刻好
Ues好似唔上唔落咁
同埋buzz得t5有
UES N-1 睇相幾麻麻。
仲有唔個我唔高大定點165cm /63kg
著件最細size 都好似無上面巴打提過嘅格甩底cool住嘅感覺
感覺上件野可以再細d

同埋UES手袖位無依個位

好似無咁暖
無嚟個位仲點係n-1 呀?
想請問仲有無得夾?
ues唔值3000蚊

上take5試下buzz灰毛34/36

我都係165 輕過你 著34 少緊但ok
終於買左啦
Hi 巴打勿相認
頭先同Kelvin吹到九點先走
有無上腳圖
我都有興趣買呢個model
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞