[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
可以手洗喎 浸水算啦
有無巴打知sugar cane果隻洗牛液香港邊到有得買呀? 除左take 5
多謝介紹,上網睇過好似幾正!

但已經有件Pherrows(可惜係made in chi na) . 加上CPO 幾熱,有少少難著。

仲有咩牌子有出呢種衫
Jelado
pherrows 都多大陸制
我估30% 啦,同豬差不多
雖然好想執件110,但冇買過驚買錯size
我估我係膊岩胸一定太大
好靚,我都想操到咁,我比較中意 泥綠咁樣,多過淺藍白
dicky 好好人,我第一次買野都即刻比vip 價仲開埋會員比我wo
已經買左 等寄
可能我係benny store 買唔係t5
仲有D SALES好撚串
好似家陣無做果個曲髮4眼仔串過馬頭咕喱
上星期上去買野
完全無人理我
仲好 唔洗煩
dicky 好好人,我第一次買野都即刻比vip 價仲開埋會員比我wo
可能我係benny store 買唔係t5

Benny store vip 好似同t5 通用?
早D講,開團嘛 條褲又有返sz
hahaha .... 有幾多個巴打嚟兩個星期入左Taylor Stitch?
個個俾你毒親
皮褸都好似幾高質,考慮中

入左嚟件,返工著。
係, 二間通用

Dicky 係幾nice 嘅!
其實我諗唔到T5 同BS 有邊果係唔nice
有嫁,衣家請左好多新人,真係會串柒柒
我唔係話自己老屎忽,但舊人真係pro d
請問呢件係咩牌子,幾正喎
上星期winter sale買的private white twin track wax jacket 終於送到,原先買olive 無啦啦話冇size send email 話轉navy 就多10% discount, 所以最後要左一件navy. size3胸膊岩岩好 但感覺長左少少,同埋原來wax jacket 都幾重下,暫時感覺係十幾度著落都幾舒服,低過十度唔知加多件冷衫頂唔頂到, so far so good

有無相呀,,巴打身高,體重,胸,係幾多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞