[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
中環總店有
不過ebay平9條街
傳媒
返工如果唔洗見客反而想有咁hea得咁hea
想買件m65可以去邊到睇最好?
有冇巴打買過ig搵倒有間workware_hongkong, 件m65成千銀但唔係vintage
新鞋
呢到啲巴打好有錢
岀面買supreme, off white, yeezy 果d 巴打都好有錢架。不過嚟度d巴打有品味囉 (讚埋自己)
巢返d record我嗰兩個filson原來係3年前半價買 應該都算十分抵屌
翻工要見客 講到明要著smart casual
近呢個月開始著牛仔褲加日系外套
挑戰緊老細底線 希望到有一日佢可以接受我著自己衫翻工
嘩,半價。
因為個briefcase原封無開嚟用,張單仲喺度

張單show $272.40 total
美金呀?
直頭平tim la
講左三個post 都好似無bro 講錶。 有無巴打有玩開軍錶/古董錶?
過千嘅波鞋宜家係唔捨得買
我只係最近買左對Haglof 去camp, 成十幾年無買過sport shoes
波鞋得對Flyknit做運動用

牛仔褲就⋯ 個人太熱底,夏天連5oz都著唔到,去到歐洲都係著11oz Unbranded
梗係美元喇,不過唔明點解唔係272.50係272.40囉
M65 jacket 定parka先?
原版m65 jacket eBay 上面都不過係幾十蚊美金。
巴打你件m65有無加內膽?
巢返d record我嗰兩個filson原來係3年前半價買 應該都算十分抵屌
嘩,半價。
因為個briefcase原封無開嚟用,張單仲喺度

張單show $272.40 total

end ?
無啊,諗住加內膽不如入面著薄褸做layer

啲嘢係幾靚
淨係買過件 rover jacket
最衰個袖冇lining
btw 小心有啲產品係 Made in China
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞