[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
分享下呢個古著網站,雖然冇你呢件資料,但都值得睇下
http://www.redcloud.co.jp/detail/toppage.htm
印象中,舊版EVIS都係用Scovill的窩釘
我都好想有條evis ....
thanks 巴打
咩都得啦,皮褸又得,牛仔褸又得
想買件褸 一年3季都著得 同埋可以著十鳩幾年果d
係咪都係買牛仔褸?
如果本身u記著s 買咩牌子比較fit身 同埋係咪好似褲咁越著越鬆 一開頭要買細少少
上面係咪有巴打想訂crup/Anonymous Ism,我搵到朋友訂kafka野,20鎊一對,雖然英鎊升到喊…
Fit唔fit睇cutting, size有得揀架嘛。
除非你係兩個碼中間,就可以考慮買細d個碼。
否則你都係買返正常size 。
知唔知邊到有得試 take5
D毛好似好舒服咁
同埋我上官方睇樂天睇好似幾個價咁
差成千幾都好似有
hahaha 其實d 毛好吉肉
buzz有兩個版本的
一隻58000yen 一隻38000
平個隻t5 vip3000 無vip會直接做埋 3500左右
樂天連運費三千頭
真係試真size先買 睇下邊隻舒服
我買修身既size 個格肋底會迫迫地
唔太舒服但著慣左都ok
可能我皮粗肉厚,唔係好覺拮肉

貼返上星期斬獲
個人非常喜歡件jacket同vest
牛仔褲我覺得好硬,要d 時間適應
好正
條pherrows咩number?
Pherrows 唔算硬啦
巴打入面係咪短tee先
買過一次buzz n1 發覺吉得濟放左
最後買返rm 立即舒服哂
係短tee啊。可能件件唔同
我都係著短tee
係有少少吉 著慣無咩所謂
Buzz灰色毛個隻係平版,啡色毛個隻係貴版
平版t5 vip好似27xx,貴版vip好似4xxx
我著過上身buzz貴版同toy’s 一樣都會臃腫啲
平版cutting 會fit身啲
有帽有毛嘅啲大衣係邊度可以買到
新手想試下牛有咩地方好去
take 5? 仲有冇其他
Budget 1k到
如果1k .. 我諗最好都係Pherrow’s 同Sugar Cane... T5 兩條都有。
或者淘寶d國牛,質素都唔差既,起碼著落冇爆炸先
想買件barbour , 係咪有得夾單
件sack jacket我差不多日日著
好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞