[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
momotaro 應該一買就係one washed , 巴打件衫大成點?唔係大好多咪layering, 我有件momotaro type 2 我178cm 瘦底著36
件110 jacket 咁正巴打都放? 點解呀。
佢話買左兩件

費事蝕多程運費退返去refund
i seeee

我過件都到左,真心鍾意。 再睇返homepage, 40 碼已經sold out.. 加上係limited edition, 件110 應該已經絕版。
我都鍾意呀,見你第一頁話入手,到我睇時已冇晒40, 點之過2日又有返,即入,怕又sold out所以先心急等唔到cs覆又襟多次
樂天買左條resolute 710 28腰28長,短左少少,有無巴打原價要?咁我就直接買多條唔洗寄返去換
係啦,件野d details 位好好J ...
佢40碼係 豬仔既咩size? 見到唔錯
你自己鐘意上網買既咪上網買
我鐘意鋪頭試到啱身先買既,咪鋪頭買。
另外,係人地鋪頭試完衫再上網買個d正乞衣黎!

人地開鋪做生意唔係開善堂,燈油火蠟鋪租人工都係錢,要收會費又有幾on9?
況且佢會員價又唔係話特別貴過日本好多

就係呢d心態收唔少細鋪皮,越少人引入唔同文化既野大家既選擇就越單一

利伸,t5會員,但近年多數過日本買衫
睇d巴打講係不屑要先做一鑊水魚再每年比$50 先做到member

利申:無幫襯過
Share 下件Taylor Stitch 110 years denim jacket

Cone Mills 嘅White Oak 廠係110 周年紀念岀左一批denim 布,特點係用美國本土種植嘅Indigo 嚟做天然染色。顏色自然同比較明亮。 TS 就用嚟批布岀左一jacket 一jeans ... 就係嚟件。 本身批布係限量,加上White Oak 已經停產,所以嚟件有特別意義。

件野係全美國生產。 最特別係紅線係係背面

厚到有d 誇張嘅皮牌

靚靚紅銅鈕

Z 形強補車線

San francisco 地圖內袋布

咁嘅用料加detail, 我覺得勁抵屌。
唔覺得有幾乞衣 雖然我唔會咁做
開得舖做生意都預左
網頁係咪已經無曬?
得番36 同38
佢Sizing如何?就睇36我平時著XS應該岩,係胸好大

同埋呢期係得個20% off?
我照網頁建議跟返胸sz, 都幾fit.
第一次登記落單有20% off
我膊橫但無胸先最麻煩
XS 17寸膊岩,胸成38....
XS 胸成38係 garment measurement 唔係body measurement, 着件厚D嘅衫都ok 啩
其實38 唔係好大,我覺得佢唔足碼。
點睇Midwest 呢間嘢

新手留名
6月果陣去大阪買左成set 桃太郎
條0705著左差唔多半年,叫做有少少色落
件type II就近e 3個月到先久唔久著下,未有野睇
eBay 搵m65 咩key word好
利申:165係咪要xs好
我都幾like 桃件type 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞