[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
岩岩上網買左件private white vc 的twin track , 期待過幾日收到

我想買件size 3 olive, 尋日睇已無貨,得返navy
呢個係我買我件Mira 嘅價。 俾你參考下。 selfridges 平時個retail price 仲平過係london 嘅barbour boutique ...

不過要計埋運費 不過巴打呢個價真係好抵
呢個discount好誇,不過我估到時d popular size都唔慌齊
我買左selfridges + , 係全年無限次免運費。
hahaha 但我買到34
會係咁買買買
$450 全年無限次,我上年買左27 次,咩本都番嚟。

入左件deadstock 🤤
好正

好正

我太高喇 試左幾件 先有件岩岩好, 操大隻d先 😂
驚 carry 唔到

想試下打太
師兄傾傾, telegram: https://t.me/tcran

想問下各位覺得呢件牛仔褸點?有咩評價?同埋有冇人識呢個牌子呀

好正

我太高喇 試左幾件 先有件岩岩好, 操大隻d先 😂
驚 carry 唔到

想試下打太

不過我褲長同褲浪位岩岩好 , roll唔到佢咁多 我吊帶都盡曬
有冇巴打買過landing leather?
想買佢件A-2
想問下Visvim 101 Jacket係咪以Type 2為原形?如果想要差唔多洗水既牛仔褸有無咩推介?
係呀。

要差不多,可以考慮LVC type 2
因為我買的係last one
Overalls 真係高佬限定
煩少少想再問下香港有無鋪頭有LVC Type2
官網話呢兩間shops 有LVC ... 我無行過,你可以都睇下。

有冇師兄知呢個牌子呀?
有冇巴打知70s deadstock german army trainers咩價位左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞