[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
都係Taylor Stitch ar
173 70kg size 3 (睇埋官網件外套其實都唔短, 但model 1.8幾 我得1.7幾)
不過感覺上冇BARBOUR 咁百搭, 係"型" 少少, 但如果恤衫牛仔褲/西褲應該唔錯
中間條帶可以拆出黎, 如果瘦人會再SLIM 少少, 唔拆入面就可以著多件衫
拆左唔拉埋出街應該都唔錯, 比起自己件BARBOUR 呢件我覺得會舒服dd 同埋薄d
已經決定今年收爐

btw TS運費幾錢
around $200 ... Fedex .. 四日收到。
twin tracks 中間塊布係咪會luck 岀嚟架?
唔該晒, 咁我應該係size 2 , 依家做緊再多10% off,即係同你買嗰時一樣
開得成團嘅話可以夾下
兩條拉鍊其實同平時一樣, 只係重覆左, 一條就係拉埋件外套, 另一條除非想拎走佢如果唔係就唔會拉佢
olive navy 呢D都係百搭既色我覺得冇咩所謂, 當時只係見olive size3 last one 所以先決定左買, 點知最後都係冇貨轉返藍, 其實都幾快送到落單到送到5日左右

有冇人知呢款邊到有得買,落去睇見levis得黑色+棉內籠
Dicky 係最好果個
抵bs俾佢話事
佢d野好熟
唔知點解見到website d相就諗起國貨城
大家平時點洗牛架?
我用Samurai 隻洗牛粉浸15mins 再入洗衣機”thing” 乾,再反轉曬。
反轉條褲用暖水浸半個鐘,反轉掛起陰乾,嚴格嚟講係無洗過
Same, 用一小殼開水浸一陣又搓下,過水再吊掉
Tricker's country boot 大家點保養?

買左兩年 鞋身有D黑點 係咪開始發毛???
我都係淘寶淘左包 但唔知粉過唔過到關 香港邊到有得買
T5
我之前都諗過,最後買咗dry wax chore jacket. 次次同人講啲人都以為係 Taylor swift
private white vc宜家sale items 有extra 10%off
但比埋shipping 好似都唔慳得幾多,想問下有無人想一齊order share shipping
我shipping 10 only wor...
我岩岩睇要25gbp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞