[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
有無巴打有moonstar alweather 上網見好靚 想睇下實物圖 同埋著得舒唔舒服
想買件m-65軍褸
巴打們有咩推介?

大家覺得呢件點?有d想買
巴打夠唔夠高大?
有無厚身短袖 tee 推介? 雖然我都知可能少少off topic
flat head
日版美製Champion
180cm 但係其實覺得著呢d褸 同埋著闊褲好難襯 會拉短腳既比例
我近幾年落少少洗衣粉落機洗
早5、6年又手洗又陰乾
求其掉入洗衣機算,乾就用乾衣機。
Flat head, samurai, 豬
GOODWEAR都唔錯
Good-on 都好
呢個weekend 去左camp ... 一件薄身長䄂tee 加一件Buzz N-1 夠做。夜晚得10度加超大風都頂到。
點睇workware同tcb
細個好鐘意日版LVC 但無錢買
而家停産 有錢都買唔返
上個月500蚊買咗件二手日製type 2,仲幾新淨下
Tcb 正正常常 既都係復刻款同cutting,價錢唔算貴
Workware就 好似taobao料咁,又貴,貴完又減勁多
巴打邊度買?
Workware既denim jacket呢? 都係好劣?
8度個日 短tee+buzz n-1
行左幾粒鐘 有少少汗
rubbish
同價位上vestige take5都有其他野揀
Workware就 好似taobao料咁,又貴,貴完又減勁多
rubbish

vestige 其實係咪賣得唔算貴?
無啦,得一件
有冇sweat shirt 推介? 最好厚身有毛
rubbish

vestige 其實係咪賣得唔算貴?

我自己覺得接受到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞