[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike
平左20%運費就27... 有無人夾?

我又貼0705
唔知袖會唔會過長,事關xs好似無short 。
無錯 我交左會費近十年
近幾年都係齋交 借比巴打 自己都無幫襯
而且而家班人識少少就亂吹 以前班店員專業好多
二樣都有
牛褸好難養,太少時間著
今日m65 parka當雨褸著
不如問你覺得你可以係嗰到搵到d咩

凍少少終於可以著下
藍色果件係?

凍少少終於可以著下
藍色果件係?

Workeare brown vest 早期細鋪出品
Xs short銅拉鍊版本係有嘅,反而鋁拉鍊就無見過。

不過xs short唔算易搵,要畀d耐性

著左兩日嘅TS beeswaxed jacket ... 仲係好硬,但我覺得d 紋好正。
你自己鐘意上網買既咪上網買
我鐘意鋪頭試到啱身先買既,咪鋪頭買。
另外,係人地鋪頭試完衫再上網買個d正乞衣黎!

人地開鋪做生意唔係開善堂,燈油火蠟鋪租人工都係錢,要收會費又有幾on9?
況且佢會員價又唔係話特別貴過日本好多

就係呢d心態收唔少細鋪皮,越少人引入唔同文化既野大家既選擇就越單一

利伸,t5會員,但近年多數過日本買衫
睇d巴打講係不屑要先做一鑊水魚再每年比$50 先做到member

利申:無幫襯過
無錯 我交左會費近十年
近幾年都係齋交 借比巴打 自己都無幫襯
而且而家班人識少少就亂吹 以前班店員專業好多

其實好多鋪頭都有呢個問題,專業/愛好者嗰班通常收哂皮
好唔敬業
就係咁先搵大錢 無計啦
仲有D SALES好撚串
好似家陣無做果個曲髮4眼仔串過馬頭咕喱
點串法
上星期上去買野
完全無人理我
仲好 唔洗煩
想問下見唔見有warehouse既7分tee賣?

著左兩日嘅TS beeswaxed jacket ... 仲係好硬,但我覺得d 紋好正。

我件barbour都係呢隻質地!
其實要點保養
唔洗保養啦,粗著。
著兩日已經有咁既效果
好葡萄,邊到買倒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞