[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 軍褸 • Country Style (3)

1001 回覆
31 Like 5 Dislike

湯佬成日用256
都係,見clothing 有個filson tote 折上折都幾抵
巴打會唔會介紹下Centinela / Chimayo vest?
個zippered tote 超抵啦。不過條帶幾長,175cm below 要上shoulder , 手揪會掂地。
zip tote我有一個,相對briefcase算輕,但好小拉拉鍊。所以覺得冇zip方便D,折埋$8xx, 好抵
但我覺得有zipper 個袋型係靚仔d ...
日版Barbour bedale SL, 試40, 入面着件薄冷衫要仲有小小位淨,但arm hole 位日版真係有D窄, Sales話英版我要着38, 希望冇老點。
日版同英版同價,好掙扎邊件好
同問
har? 英版38 大件到hi hi ....
我胸38吋, Sz 36胸有45吋,聽你咁講 36應該穩陣D.
我胸39吋, 著34, 我最初都係買36, 但太大,換左34. 如果巴打單穿,我覺得36都大。
呢個真
早排先買咗個navy duffle
有冇人知有咩牌子有出類似wtaps jungle pant既軍褲?
唔好咁貴
我都見到 但唔知有咩方法運翻香港
集運唔得咩?
係endclothing 買左個filson briefcase 岩岩到發覺太大唔岩自己,想放,全新,啡色。照買入價放。
Tg: hin1501
$2000買翻黎。
係endclothing 買左個filson briefcase 岩岩到發覺太大唔岩自己,想放,全新,啡色。照買入價放。
Tg: hin1501
$2000買翻黎。

照買入價放點解要搵你買
咁有得商量既... 如果打錯野sry

買左一個月
屎忽痕上Filson 見到257半價,然後order 咗
買Filson 會上癮架。
都係,見clothing 有個filson tote 折上折都幾抵

狗沖左泥黃
好抵下,亦唔大,但唔知幾重
1.7lbs,可以衝喎!
我反而關心無zipper會比人撻嘢

等我都攞返嗰2個filson用下先。。。
今日終於收到想搵好耐既m51 parka ,可以扮青島俊作
我用無zip tote 好方便
入面都係放水 外套 雜物
無野值得人偷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞