沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
記住逆市趨勢Hit and Run唔係個個得,呢家嘢又辛苦又危險,冇錯贏嗰時可以好有形,與眾不同兼講足一年

不過唔係我哋玩嘅,師父先玩到,未有師父功力嘅咪扮勁,到時輸錢兼柒呀
有冇師兄記得師父追佢不斷做淡都無輸幾千 因為佢救倉勁
all in遠牛都冇咁嬲😂

你都烚戇嘅 師傅次次做淡都有贏錢㗎
能人所不能 火中取栗 方為大師傅

極限操作,以輸最少既錢去贏最多既錢!
一早上黎就學到野,樓王
友邦 英國王又贏
\|/
一早上黎就學到野,樓王

講呢啲,大家都係學緊嘢,沈門分析師父嘅分析,唔使多行冤枉路
友邦 英國王又贏

逆cfu者昌,順cfu者亡
雖然我尊敬師父,但英國皇帝我又欣賞佢,點樣可以踢走呢個諗法

虛耗性上升
kitkat仔fatfat
+X哥系列發威 ,連1都升,早幾日諗過,不過覺得值搏率唔高冇入
呢隻真走寶喇

呢隻真走寶喇

前日一穿$8.2即彈
呢隻真走寶喇

前日一穿$8.2即彈

一直有留意,跌到7.8嗰時諗過入,想睇多一兩日搏平啲入,點知升返上去,於是又睇吓,依家都9蚊
+X哥系列發威 ,連1都升,早幾日諗過,不過覺得值搏率唔高冇入

1113呢期都冇咩消息都唔知點解升
又唔係好似12號咁比人質低左反彈
我揸左1038兩年 妹到
呢隻就睇住佢四十幾蚊升到六十幾蚊

呢隻今年炒咗一轉,放得早,估唔到咁勁,我估市場睇好本地地產而睇淡1嘅海外業務啩?
一早上黎就學到野,樓王

講呢啲,大家都係學緊嘢,沈門分析師父嘅分析,唔使多行冤枉路

多謝樓王一直分享自己既經驗
所以圖形走勢只供參考,12噚日收係20天線樓上,掂住條100天線靚啦啩,今日比人一嘢質返落嚟,就算4叔再減持都冇影響賣樓,何況4叔仲係72.X%持股
「你造淡,必不懼怕;你造淡,睡得香甜。忽然來的升浪,不要害怕,淡倉遭打靶,也不要恐懼,
因為師父是你所倚靠的,他必保守你的PUT不陷入網羅。」(錢1:10-12)

呢隻今年炒咗一轉,放得早,估唔到咁勁,我估市場睇好本地地產而睇淡1嘅海外業務啩?

過左施政報告之後本地地產板塊唔當炒
係佢冇回完之後升番
12 16 17果啲都係高位回調左唔少

1好睇落似變太古咁 冇乜搞作 靠現成啲分散業務賺錢
本地地產1113
海外併購1038帶頭有時會叫埋1113夾錢
1038希望Victor越坐越正第時多啲搞作啦

過左施政報告之後本地地產板塊唔當炒
係佢冇回完之後升番
12 16 17果啲都係高位回調左唔少

1好睇落似變太古咁 冇乜搞作 靠現成啲分散業務賺錢
本地地產1113
海外併購1038帶頭有時會叫埋1113夾錢
1038希望Victor越坐越正第時多啲搞作啦

VICTOR孤寒鬼
「你們當逆著實戰理論而行,就不放縱市場的扭曲了。」(大1:1)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞