沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
有時覺得入匯豐子公司仲好

就黎$200

Both!5,11一齊買
今日師父有無講過QQ, 點解個市咁靜仲推上400
唔知點解仲有人接貨喎

有,睇淡兼有69096put輪
粟米斑腩飯疑無石斑 富臨漁港多間分店遭票控
https://lihkg.com/thread/504502/page/1?ref=ios

師父餐飯點算?
粟米斑腩飯疑無石斑 富臨漁港多間分店遭票控
https://lihkg.com/thread/504502/page/1?ref=ios

師父餐飯點算?

師父食開煙頭,富臨阿一鮑魚食唔起

邊個玩野咁撚on9
唔係用石斑整係正常香港人既共識
一係佢食完飯冇屎屙, 二係佢有精神病

大師破燈中番一次
成日冇郁過咁濟
成日冇郁過咁濟

全球大戶、基金、大鱷,終於肯聽師父教誨,終於肯靠邊站了

成日冇郁過咁濟

直接宣佈收市算,我望住個機已經訓著咁濟
成日冇郁過咁濟

師父之前係錢錢錢講話提防大戶聖誕節郁手做野

好高既危機意識
成日冇郁過咁濟

好高既危機意識

就黎$200

我真係咁買
好似好on9咁
樓王個倉係咪有66?

之前有人影到師父坐地鐵
開心要小心
https://www.youtube.com/watch?v=KRbsl3jUmZo

懷疑個c9打上去j5問大隻佬係因為唔信c fu
騰訊一定攞佢狗命

就黎$200

我真係咁買
好似好on9咁

但係兩隻都升得唔錯
1918條cruve好smooth
成日冇郁過咁濟

好高既危機意識

我睇住含指張圖以為睇緊823
樓王個倉係咪有66?

之前有人影到師父坐地鐵
開心要小心

同船

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞