沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
小弟新手上路
想問各位大師點睇中石化

石油股係伏
我揀833
小弟愚見,我都係新手

可以拎油價日k圖同857日k圖做過比較
Thx!

石油股要冒師傅隨時上船既風險

上次我買左857牛 個日師父話上6蚊
然後857每日1%咁跌落去
你地好勁

今年我得 10%

不過我2月先開始玩(只玩正股都) ,最近先入沈門

舊年我冇錢贏咁滯 1%

2018年,我想請師父睇呢套戲
大家冬至快樂

大家咁話

樓王今年可以大魚大肉 師傅就

錢已跌

btw,有冇人覺得聖誕icon好得意
大家冬至快樂

大家咁話

錢已跌

出年搵返

師父:大膽! 為師食熊食到好飽
大家冬至快樂

大家咁話

錢已跌

出年搵返

希望搵得返
頭先埋今年條數 真心想多謝師父
冇join任何group,冇信任何KOL,冇掂過細股,今年斬獲全靠師父鴻文指示

我冇嘅

我冇嘅

要熄左個app再開過就有

2018年,我想請師父睇呢套戲[img]assets/faces/xm/smile.png[/img]

[img]assets/faces/xm/clown.png[/img] [img]assets/faces/xm/clown.png[/img] [img]assets/faces/xm/clown.png[/img] [img]assets/faces/xm/clown.png[/img]

btw,有冇人覺得聖誕icon好得意[img]assets/faces/xm/smile.png[/img]

我冇嘅

我都冇喎

我冇嘅

送哂比你

我冇嘅

送哂比你

睇到嚕

我冇嘅

要熄左個app再開過就有

沈門冬至聖誕新年快樂
呢到好似越來越多人結咗婚
戰地巴係公海開post屌鳩個天_

好多信徒

冇諗到有人信

咁仆街緊係要屌

比我嚇到戴頭盔

好多信徒

冇諗到有人信

咁仆街緊係要屌

比我嚇到戴頭盔

好多沈門師兄弟去幫拖
聖誕icon真是好得意
其實佢係幾閃縮

好多信徒

冇諗到有人信

咁仆街緊係要屌

比我嚇到戴頭盔

好多沈門師兄弟去幫拖

條友真係冇牌收錢開投資班,並可能提供買賣指導,兼冇告知客戶衍生工具等等相關風險,記唔記得去證券行/銀行開戶口要問你問題
各位冬至快樂
隻和階守左咁耐終於開車啦
沈門冬至聖誕新年快樂
呢到好似越來越多人結咗婚

你唔好講結婚啦.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞