沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

師父又中
攪到呢度冇晒人𠻹

樓王唔好咁講
你重有我

大家去踢爆佢都啱嘅,事後拎張圖劃幾個箭嘴,我幫師父睇相準過佢,講明31號前破29500
攪到呢度冇晒人𠻹

樓王唔好咁講
你重有我

大家去踢爆佢都啱嘅,事後拎張圖劃幾個箭嘴,我幫師父睇相準過佢,講明31號前破29500

師父aim年尾26000既目標又被收皮

師父又中

老貓果然係燈

師父又中

老貓果然係燈

佢真係好準
Bitcoin
仲有好多 數唔晒
呢次一定紅色大字
講咗好多次
出面牛鬼蛇神唔好再信
你老味
睇圖就次次食十幾廿點
又唔會錯
咁好搵
點解要開班教人?
佢自己搵夠
好想畀人賺?

手動置頂

要信其他人就非師父莫屬
師父縱橫股壇幾十年,經歷幾次股災,大盈上落市都無事
牛市沽put熊齊哂都無輸錢,唔信佢信仲可以信邊個

攪到呢度冇晒人𠻹

樓王唔好咁講
你重有我

唔係農歷新年咩
攪到呢度冇晒人𠻹

仲有好多币兄弟睇緊嘅
攪到呢度冇晒人𠻹

樓王唔好咁講
你重有我

嗰張圖咁指我都識啦。又無貼倉又乜證據都無,on99

師父又中

老貓果然係燈

佢真係好準
Bitcoin
仲有好多 數唔晒

所以我不斷追蹤佢㗎,條臭貓實在太黑氣
三年之後
呢度我好撚肯定得番沈門 美股 加密三個大post

唔駛三年
三個月都未必支持到
三年之後

沈門不死
攪到呢度冇晒人𠻹

樓王唔好咁講
你重有我

唔係農歷新年咩

仲有三日,如果可以收三萬點埋齋,師父一定好安慰。

三年之後

沈門不死

沈門幾時一週年?
攪到呢度冇晒人𠻹

樓王唔好咁講
你重有我

唔係農歷新年咩

大師兄
攪到呢度冇晒人𠻹

樓王唔好咁講
你重有我

唔係農歷新年咩

攪到呢度冇晒人𠻹

樓王唔好咁講
你重有我

唔係農歷新年咩

Merry X'mas 大師兄
攪到呢度冇晒人𠻹

樓王唔好咁講
你重有我

唔係農歷新年咩

大師兄聖誕快樂,我真係閃啦以後唔會講野了保重
農曆新年前26000呀
大家要對師父公平啲
如果俾師父見到隔離咁on9
實破口大鬧
農曆新年前26000呀
大家要對師父公平啲

Ok呀,我諗咗標題「辦年貨、搵盈哥」,等緊佢比錢找數
夜期

師傅神聖之處係佢切實咁示範比你睇,咩係錯咩係扭曲(佢自己),咁你就可以靠揾出適合你既方法去贏錢,行少好多冤枉路。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞