沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
師父上東網live 我女神主持

咁係咪聽日不問價買返幾手992撑吓場先?

師父上東網live 我女神主持

真係好gfable

好悶㗎,唔怕悶為收息OK嘅
師父個鼻好似腫左?
天__ 個T-GROUP真係笑死我
未入既清應該入去食花生

睇下D人點樣估錯邊, 但又話自己贏到錢

跟本得兩三個人日日講一次「中!」,「又中!」
都唔知做乜鳩

咪同賭波馬賣料一樣

嗰個post好多分身,沈門有師兄弟睇唔過眼過去潤鳩佢,不過人哋搵食冇感覺嘅

記憶中喺大師兄主持時代條友有入過嚟唔知噏乜鳩,模稜兩可咁,比唔知係咪Gamel師兄定邊個叫佢講期指出去開個實戰倉奉陪,之後冇入過嚟

沈門弟人並非浪得虛名
這裡是沈門,這裡有力量。

清小心呀!喺果度講天x壞話會俾班信眾屌到反艇
(利申:試過)

唔會再入去屌
神棍點打擊都會死淨一個地盤,入去咪俾門口狗咬
跌市o個陣睇下邊個裸泳囉

見你地係咁講,我咪走入去睇下囉。
屌,班人大師前大師後咁,我以為講沈大師,原來係第二個!
除左沈鳩頭,天下間邊可以有第二個大師架?太過份!
神係自有永有三位一體架咪!(燈+沈+屎忽鬼)
CFU call 左992
師傅有5call

跟本得兩三個人日日講一次「中!」,「又中!」
都唔知做乜鳩

咪同賭波馬賣料一樣

嗰個post好多分身,沈門有師兄弟睇唔過眼過去潤鳩佢,不過人哋搵食冇感覺嘅

記憶中喺大師兄主持時代條友有入過嚟唔知噏乜鳩,模稜兩可咁,比唔知係咪Gamel師兄定邊個叫佢講期指出去開個實戰倉奉陪,之後冇入過嚟

沈門弟人並非浪得虛名
這裡是沈門,這裡有力量。

清小心呀!喺果度講天x壞話會俾班信眾屌到反艇
(利申:試過)

唔會再入去屌
神棍點打擊都會死淨一個地盤,入去咪俾門口狗咬
跌市o個陣睇下邊個裸泳囉

見你地係咁講,我咪走入去睇下囉。
屌,班人大師前大師後咁,我以為講沈大師,原來係第二個!
除左沈鳩頭,天下間邊可以有第二個大師架?太過份!
神係自有永有三位一體架咪!(燈+沈+屎忽鬼)

btw睇圖數浪技術分析其實係幾迷信既野,真係唔好太依賴。
斷左線?
高追左
黃國禧撩到沈大師扯火
https://lihkg.com/thread/505572/page/1?ref=web

姓黃既冇一個係好人
師父個鼻好似腫左?

師父個鼻好似腫左?

夾到爆瘡
琴日經師兄指點,量比價先行
檢討完之後,知道技術分析除左線位要留意埋成交量

今日上網學下成交量分析,仍然得唔出結論當時應唔應該入市,仲大把野學

好多時會爆升之前橫行一段時間,會見到逐漸成交量增加,少少入少少入,會爆升幾多? 一般係有幾橫有幾直

唔係百份百,只可參考用,最近有冇留意到細價股仙毫股有資金流入?

不過我唔建議去搏呢類股,風險大,本錢唔多搵安全啲嘅玩

我有留意師兄講既價穩量增既情況
我留意前兩日平保回升後升穿左裂口位 其實當時已經想入 但又立即回跌左小小 個價chok上chok落 到今日升左成3蚊 成交量反而縮左 係咪代表市場都睇好後市呢?

我自己其實一開始有試下畫圖 見到個w位 頸位係81 今日穿既時候又係唔信自己

我知自己做功課未係好足 有錯請講 再次感謝師兄

我買貨求鳩其㗎咋,未必睇圖㗎,老實心態同控制注碼重要過TA好多,好簡單年頭你買入700@200,震過落去冇走,700@300冇走,咁已經贏晒,冇記錯樓post有位巴打有25000股全部舊年同今年年頭買,最貴成本280,坐到依家,睇啱樓就出啲貨做首期咁,點輸吖?
琴日經師兄指點,量比價先行
檢討完之後,知道技術分析除左線位要留意埋成交量

今日上網學下成交量分析,仍然得唔出結論當時應唔應該入市,仲大把野學

好多時會爆升之前橫行一段時間,會見到逐漸成交量增加,少少入少少入,會爆升幾多? 一般係有幾橫有幾直

唔係百份百,只可參考用,最近有冇留意到細價股仙毫股有資金流入?

不過我唔建議去搏呢類股,風險大,本錢唔多搵安全啲嘅玩

我有留意師兄講既價穩量增既情況
我留意前兩日平保回升後升穿左裂口位 其實當時已經想入 但又立即回跌左小小 個價chok上chok落 到今日升左成3蚊 成交量反而縮左 係咪代表市場都睇好後市呢?

我自己其實一開始有試下畫圖 見到個w位 頸位係81 今日穿既時候又係唔信自己

我知自己做功課未係好足 有錯請講 再次感謝師兄

我買貨求鳩其㗎咋,未必睇圖㗎,老實心態同控制注碼重要過TA好多,好簡單年頭你買入700@200,震過落去冇走,700@300冇走,咁已經贏晒,冇記錯樓post有位巴打有25000股全部舊年同今年年頭買,最貴成本280,坐到依家,睇啱樓就出啲貨做首期咁,點輸吖?

me 本小……得1手245
鼠輩:你咁逼佢佢走架啦
屌好撚仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞