沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
「你們當逆著實戰理論而行,就不放縱市場的扭曲了。」(大1:1)

大膽
呢隻真走寶喇

炒過一次
8.5走晒
「你們當逆著實戰理論而行,就不放縱市場的扭曲了。」(大1:1)

大膽

師父
妹左半粒鐘
「堅固門徒的心、勸他們恆守所信的淡.又說、我們進入神的國、
必須經歷許多艱難。」(徒1:22)

師父一定要保佑沈門
妹左半粒鐘

如果唔係期結+大戶放假,上証呢兩日跌咁多,港女應該已經穿埋290
+X哥系列發威 ,連1都升,早幾日諗過,不過覺得值搏率唔高冇入

1113呢期都冇咩消息都唔知點解升
又唔係好似12號咁比人質低左反彈
我揸左1038兩年 妹到
呢隻就睇住佢四十幾蚊升到六十幾蚊

呢隻今年炒咗一轉,放得早,估唔到咁勁,我估市場睇好本地地產而睇淡1嘅海外業務啩?

過左施政報告之後本地地產板塊唔當炒
係佢冇回完之後升番
12 16 17果啲都係高位回調左唔少

1好睇落似變太古咁 冇乜搞作 靠現成啲分散業務賺錢
本地地產1113
海外併購1038帶頭有時會叫埋1113夾錢
1038希望Victor越坐越正第時多啲搞作啦

VICTOR孤寒鬼

妹左半粒鐘

如果唔係期結+大戶放假,上証呢兩日跌咁多,港女應該已經穿埋290

港女冇人駕駛mode,牛熊都冇得炒
港女今日作反?

同上證背道而馳
妹左半粒鐘

難得今日公司無咩搞
有時間睇
港女好似中左時間停止咁

港女今日作反?

同上證背道而馳

師父>>>>>>>>上證
妹左半粒鐘

難得今日公司無咩搞
有時間睇
港女好似中左時間停止咁

我都係,難得今日放假
唯有一兩格咁食,終極hit&run
爺西又拉返上黎
上證掂到半秒3300
沈門今日都冷清,師父同一眾師兄弟都放假
沈門今日都冷清,師父同一眾師兄弟都放假

師父咁勤力邊有假放,喺77台 9 up 春風化雨緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞