沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
紐交所向證交會申請兩隻比特幣 ETF 上市

【星島日報報道】紐約交易所旗下電子交易所NYSE Arca申請修改規定,以便兩隻比特幣(Bitcoin) ETF 在紐交所上市交易。現時,在 NIYSE Arca 交易的交易所上市證券只有約8000隻。
據周三公開的文件顯示,NYSE Arca 向美國證券交易委員會(SEC)提出修改自身規定,希望讓兩隻比特幣 ETF「the ProShares Bitcoin ETF」和「the ProShares Short ETF」在該交易所上市交易。
文件暗示,兩隻 ETF 將追蹤最近兩大交易所 CBOE 或者 CME 推出的比特幣期貨合約。
NYSE Arca 官方網站介绍,該交易所目前約有8000隻交易所上市證券交易,上市和交易ETF排名全球第一。

師父真係好恐怖

師父真係好恐怖

點解可以咁神

師父真係好恐怖

冇咗直條老西,鼻生瘡 = 燈力開足
自從一年前投入沈門,見過二師兄根據師父指示(相反)炒大期,發揮出本多終勝,逆我者昌,順我者亡嘅絕技大贏10皮嘢

我諗一諗,將書架嘅TA書,講股書統統比晒垃圾婆,留低嘅只係做裝飾

成個架都喺實戰理論

師父真係好恐怖

弟子親眼睇住 親自開post睬既股票一定有料到
今次真心五體投地

以後完成歸順大師對家

師父真係好恐怖

今次真心五體投地

以後完成歸順大師對家

又一沈門弟子參透實戰理論,恭喜恭喜

師父真係好恐怖

今次真心五體投地

以後完成歸順大師對家

又一沈門弟子參透實戰理論,恭喜恭喜

得道!正式入門!
自從一年前投入沈門,見過二師兄根據師父指示(相反)炒大期,發揮出本多終勝,逆我者昌,順我者亡嘅絕技大贏10皮嘢

我諗一諗,將書架嘅TA書,講股書統統比晒垃圾婆,留低嘅只係做裝飾

其實我本比較小, 玩完Bitcoin + 股大概得2萬cash 玩

暫時玩股都淨係玩緊牛熊

早排個市比較大上大落既時候 都有時捉到路, 宜家十分迷惘

希望師父 各師兄指點下

都係700~800億成交市正常d
日日千幾億 chok到仆街
頭先實戰攻略last cfu又叫人沽700買聯想

佢個鼻做乜鳩呀爆瘡?

即係佢俾人夾爆倉?

佢個鼻做乜鳩呀爆瘡?

即係佢俾人夾爆倉?

呢到好好笑 點解我咁遲加入股票沈門

呢度好團結
贏一齊慶祝 輸一齊排ifc

多謝師傅

快要返家鄉了, 好感動

佢個鼻做乜鳩呀爆瘡?

即係佢俾人夾爆倉?

呢到好好笑 點解我咁遲加入股票沈門

呢度好團結
贏一齊慶祝 輸一齊排ifc

多謝師傅

IFC 嘅師兄弟 好多都唔見咗

車股內房好危險
信師父
Cash is king
危機就在眼前!

信師父
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞