沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
屌,無入番d q牛過聖誕

今年沈門聖誕快樂啦
入黎講句聖誕快樂各位師兄

廢事又俾人屌鳩

廢事又俾人屌鳩

唔好咁,嗌吓交梗有,抹咗佢,沈門求財嘅係咪?

Btw Merry X'mas
各位性誕快樂

廢事又俾人屌鳩

唔好咁,嗌吓交梗有,抹咗佢,沈門求財嘅係咪?

Btw Merry X'mas

沈門最尊重係你同大師兄,多謝!
我同師傅一樣由細俾人憎慣咗我,我都係不久流了
29500又破,最近我轉睇師父氣色。標題都係師父字句,係咪好切合大市呢
師父今日講3.9好高興
屌佢老味果個天_(tg group叫人俾錢上佢堂果個)
今舖真係中曬伏
上星期恆指288xx果時,就出圖出分析,話c3定c5浪,行埋就會大跌(我實在唔記得佢果d咩12345abc,下面省略)咁果時就入292熊,群入面有上佢堂果d就入294熊
跟住恆指上到289/290左右好似唔撚係路,汁少少就斬左
隔幾日又出圖乜撚野zigzag行完就跌果,果時好似292左右,佢d294熊信徒有上佢堂都損撚曬手
到早幾日條友出標價293xx,話一掂到個高位就會跌結果堆信徒衝曬入去買熊,仲話自己之夢d熊食左幾轉,但係個個都響谷道報包曬頭,有幾個294熊冇走結果打曬把
到到琴日定唔知今朝,又話出目標價295xx,之後又話會大跌

岩岩想係個gp道搵返佢d所謂目標價,點知已經delete曬
話自己係熊軍睇跌,不過未入市
但係又講到自己買熊食左幾多轉
圖就廢事cap,屌埋le篇唔屌,冇咁撚得閒
各位巴打小心受騙

我有睇,佢個group好多打手附和佢,上次我試下入熊跟佢,即刻升番搞到蝕錢走人,條友搵食咋嗎
今舖真係中曬伏
上星期恆指288xx果時,就出圖出分析,話c3定c5浪,行埋就會大跌(我實在唔記得佢果d咩12345abc,下面省略)咁果時就入292熊,群入面有上佢堂果d就入294熊
隔幾日又出圖乜撚野zigzag行完就跌果,果時好似292左右,佢d294熊信徒有上佢堂都損撚曬手
到早幾日條友出標價293xx,話一掂到個高位就會跌結果堆信徒衝曬入去買熊,仲話自己之夢d熊食左幾轉,但係個個都響谷道報包曬頭,有幾個294熊冇走結果打曬把

各位巴打小心受騙

沈門師兄弟唔會信仰沈大師以外的神
今舖真係中曬伏

各位巴打小心受騙

沈門師兄弟唔會信仰沈大師以外的神

師父就是圖,師父就是指標
各位聖誕快上
師父今日講3.9好高興

師父尋日3.9 提晒水
今日會夾多一口
匯豐$80
各位師兄弟聖誕快樂呀!好耐冇上水,蒲下頭先
假期洗果d錢師父等你地放完假之後俾返晒你地
師父同船,錢如噴泉
今舖真係中曬伏

各位巴打小心受騙

我有睇,佢個group好多打手附和佢,上次我試下入熊跟佢,即刻升番搞到蝕錢走人,條友搵食咋嗎

真係好撚慘
最記得有一日個個聽佢講買曬熊坐定定
點知跌二十幾點之後臨中午收市v返上去,上左大半,下午果時突然響個group道話朝早已經放左熊食lunch,結果成群人坐撚曬貨,有個巴打仲話蝕近十個價位,屌鳩佢放又唔出聲,點知俾佢d信徒,同埋果個乜撚野朗大屌,話你唔識睇圖,又屌鳩人申手黨,又話人地放得出黎都係分享下,唔應該屌鳩天x,隔左兩日又扮冇事叫人去上堂
On99

今舖真係中曬伏

各位巴打小心受騙

真係好撚慘
最記得有一日個個聽佢講買曬熊坐定定
點知跌二十幾點之後臨中午收市v返上去,上左大半,下午果時突然響個group道話朝早已經放左熊食lunch,結果成群人坐撚曬貨,有個巴打仲話蝕近十個價位,屌鳩佢放又唔出聲,點知俾佢d信徒,同埋果個乜撚野朗大屌,話你唔識睇圖,又屌鳩人申手黨,又話人地放得出黎都係分享下,唔應該屌鳩天x,隔左兩日又扮冇事叫人去上堂
On99

話時話好似呢幾日已經唔見個po推上黎,係啲人已經過哂佢個谷度定真係已經散左水?
師父今日講3.9好高興

師父尋日3.9 提晒水
今日會夾多一口
匯豐$80

啱啊,信自己,輸都心甘命抵丫。信啲柒頭神棍輸左都唔話邊個柒喇 沈門就唔同,有唯一嘅神作為牧羊人為羔羊引路

先信師父再信自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞