沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

1.47 個時心思思想入
無留意佢公報業績
而家

[ uote]
唔好意思 又有d學術問題 就放假呢兩日自己都係mon post 睇股無入市

呢兩日個市我自己都覺得好似無咩方向 但見到d股 恆指升得咁勁 係咪某d技術指標或者睇圖都能夠睇得到 只係我功力尚淺參透唔到

我知宜家睇番轉頭就真係好難講 但係有無師兄可以分享下 等我再做下功課

自己覺就快回調

我都睇淡 不過無野support 即係鳩估

成交少,但HSI向上,不安

聖誕前大家都提早離場

我覺得仲有得升 就快上三萬 好易引人黎接貨[/quote]
唔通會hi hi 30000先落
屌佢老味果個天_(tg group叫人俾錢上佢堂果個)
今舖真係中曬伏
上星期恆指288xx果時,就出圖出分析,話c3定c5浪,行埋就會大跌(我實在唔記得佢果d咩12345abc,下面省略)咁果時就入292熊,群入面有上佢堂果d就入294熊
跟住恆指上到289/290左右好似唔撚係路,汁少少就斬左
隔幾日又出圖乜撚野zigzag行完就跌果,果時好似292左右,佢d294熊信徒有上佢堂都損撚曬手
到早幾日條友出標價293xx,話一掂到個高位就會跌結果堆信徒衝曬入去買熊,仲話自己之夢d熊食左幾轉,但係個個都響谷道報包曬頭,有幾個294熊冇走結果打曬把
到到琴日定唔知今朝,又話出目標價295xx,之後又話會大跌

岩岩想係個gp道搵返佢d所謂目標價,點知已經delete曬
話自己係熊軍睇跌,不過未入市
但係又講到自己買熊食左幾多轉
圖就廢事cap,屌埋le篇唔屌,冇咁撚得閒
各位巴打小心受騙

我有睇,佢個group好多打手附和佢,上次我試下入熊跟佢,即刻升番搞到蝕錢走人,條友搵食咋嗎

真係好撚慘
最記得有一日個個聽佢講買曬熊坐定定
點知跌二十幾點之後臨中午收市v返上去,上左大半,下午果時突然響個group道話朝早已經放左熊食lunch,結果成群人坐撚曬貨,有個巴打仲話蝕近十個價位,屌鳩佢放又唔出聲,點知俾佢d信徒,同埋果個乜撚野朗大屌,話你唔識睇圖,又屌鳩人申手黨,又話人地放得出黎都係分享下,唔應該屌鳩天x,隔左兩日又扮冇事叫人去上堂
On99

話時話好似呢幾日已經唔見個po推上黎,係啲人已經過哂佢個谷度定真係已經散左水?

呢啲呢搵完一水老襯就算,遲啲就換個id上嚟又玩過,幾個人輪流做主角之嘛,嗰陣佢蛇入嚟係想喺呢度搵食嘅,post多人,高峰時唔止百幾人,仲未計齋睇嘅,不過佢唔知沈門炒期高手多到暈,入嚟揾笨柒都食懵咗,咪比二師兄同Gamel師兄轟走咗

膠椅子
英國國會
溫總
信念哥
天X

一個接一個

冇辦法韮菜收極都有!呃人容易過自己炒太多!
今次聖誕師父冇令我哋失望,不過佢食咗992同5仔call,炒市瀨嘢加沽瀨嘢就唔講,師父玩2隻藍籌拉高市,一邊熊大市,咩嘢玩法?

我就唔撚信佢放撚左恒生母公司Call 沈鳩頭好撚狡猾

當你上船嗰陣,佢就會喺袋底拎隻牛出嚟
今次聖誕師父冇令我哋失望,不過佢食咗992同5仔call,炒市瀨嘢加沽瀨嘢就唔講,師父玩2隻藍籌拉高市,一邊熊大市,咩嘢玩法?

無留意佢公報業績
而家

湯財係唯一我唔當垃圾死財演屎忽鬼看待既股評人!

無留意佢公報業績
而家

黃國英呢
屌佢老味果個天_(tg group叫人俾錢上佢堂果個)
今舖真係中曬伏
上星期恆指288xx果時,就出圖出分析,話c3定c5浪,行埋就會大跌(我實在唔記得佢果d咩12345abc,下面省略)咁果時就入292熊,群入面有上佢堂果d就入294熊
跟住恆指上到289/290左右好似唔撚係路,汁少少就斬左
隔幾日又出圖乜撚野zigzag行完就跌果,果時好似292左右,佢d294熊信徒有上佢堂都損撚曬手
到早幾日條友出標價293xx,話一掂到個高位就會跌結果堆信徒衝曬入去買熊,仲話自己之夢d熊食左幾轉,但係個個都響谷道報包曬頭,有幾個294熊冇走結果打曬把
到到琴日定唔知今朝,又話出目標價295xx,之後又話會大跌

岩岩想係個gp道搵返佢d所謂目標價,點知已經delete曬
話自己係熊軍睇跌,不過未入市
但係又講到自己買熊食左幾多轉
圖就廢事cap,屌埋le篇唔屌,冇咁撚得閒
各位巴打小心受騙

我有睇,佢個group好多打手附和佢,上次我試下入熊跟佢,即刻升番搞到蝕錢走人,條友搵食咋嗎

真係好撚慘
點知跌二十幾點之後臨中午收市v返上去,上左大半,下午果時突然響個group道話朝早已經放左熊食lunch,結果成群人坐撚曬貨,有個巴打仲話蝕近十個價位,屌鳩佢放又唔出聲,點知俾佢d信徒,同埋果個乜撚野朗大屌,話你唔識睇圖,又屌鳩人申手黨,又話人地放得出黎都係分享下,唔應該屌鳩天x,隔左兩日又扮冇事叫人去上堂
On99

話時話好似呢幾日已經唔見個po推上黎,係啲人已經過哂佢個谷度定真係已經散左水?

呢啲呢搵完一水老襯就算,遲啲就換個id上嚟又玩過,幾個人輪流做主角之嘛,嗰陣佢蛇入嚟係想喺呢度搵食嘅,post多人,高峰時唔止百幾人,仲未計齋睇嘅,不過佢唔知沈門炒期高手多到暈,入嚟揾笨柒都食懵咗,咪比二師兄同Gamel師兄轟走咗

膠椅子
英國國會
溫總
信念哥
天X

一個接一個

呢樣真,套路都係少年股神、深圳樓神->開班收錢,水人比錢投資,輸咗你嘅贏咗我分錢

冇撚得輸

無留意佢公報業績
而家

黃國英呢

見佢係沈門中人就尊重下佢咁啦!

真係好撚慘
On99

膠椅子
英國國會
溫總
信念哥
天X

一個接一個

呢樣真,套路都係少年股神、深圳樓神->開班收錢,水人比錢投資,輸咗你嘅贏咗我分錢
火咩森玩左咁多年都仲做得住啦
冇撚得輸
戰地巴係公海開post屌鳩個天_

好多信徒

冇諗到有人信

即刻入去幫拖

無留意佢公報業績
而家

黃國英呢

黃國英正路嘅,學習佢嘅心態,應該唔會係股市死得去邊

我入世未深怕左師傅,79.9全清5仔
而家唔洗理師傅彈出彈入

不過點解會收80架

而家唔洗理師傅彈出彈入

不過點解會收80架

差1毫子 唔係諗住學師父食盡波幅呀,有贏聽晚去食大餐啦
師父愛股之中,短炒搏857好過992,唔係師父愛股嘅話,我真係會上船,睇週線橫咗好耐,搏上6.5不為過,油價企穩,暫時冇藉口轟落去,不過盤大要慢慢等

之前入左牛 師父一句上望6蚊即刻由5.5插穿5.25 好痛

而家唔洗理師傅彈出彈入

不過點解會收80架

差1毫子 唔係諗住學師父食盡波幅呀,有贏聽晚去食大餐啦

唔係錢既問題,係對師傅既信任問題

師傅同船
屍骨無存
錢如噴泉
呢次一定紅色大字
講咗好多次
出面牛鬼蛇神唔好再信
你老味
睇圖就次次食十幾廿點
又唔會錯
咁好搵
點解要開班教人?
佢自己搵夠
好想畀人賺?

手動置頂
攪到呢度冇晒人𠻹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞