沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
大師 講明祝福5號仔

你睇返上面呂布兄

呂布兄已光速落船

閃得快過隻兔,上次又係,我哋猶豫咗一下就落唔切船

今日睇師父表演點樣格殺雄獅

沈門仲有師兄弟喺上面㗎
大師 講明祝福5號仔

你睇返上面呂布兄

呂布兄已光速落船

沈門仲有師兄弟喺上面㗎

Sorry sorry
應該有逃生門既,祝福邊有咁快發作

你睇返上面呂布兄

呂布兄已光速落船

沈門仲有師兄弟喺上面㗎

Sorry sorry

逃生門今日內不定時關閉,上次猶豫一下,本嚟仲有2舊水執,唔信邪睇多陣,船就入水,望到量子呂布兄已經喺救生艇同我哋

\|/
出面公海仲唔知死整個《5仔100登機區》
小弟新信眾仲有啲5仔喺手 唔想放係咪等包頭

God bless U ,Amen, 阿彌陀佛
bitcoin free fall 老貓係咪上左船

今日夾多口 有逃生門

呂布兄已光速落船

沈門仲有師兄弟喺上面㗎

Sorry sorry

逃生門今日內不定時關閉,上次猶豫一下,本嚟仲有2舊水執,唔信邪睇多陣,船就入水,望到量子呂布兄已經喺救生艇同我哋

你講入水我就諗起英國新航母,5仔又係英國又會入水

God bless U ,Amen, 阿彌陀佛

正股仲有幾蚊防守力,唔信邪等睇師傳神蹟
挾多一口,逢高加沽

老貓唔上船噏吓都仆街

可惜我懶冇認真研究點樣入場沽空佢,當CC台啲on9仔話揸住10年後有錢過David Webb,就知道呢科嘢遲早爆煲,今次未必就爆,但終有一鑊爆完消失無縱

一日到黑講黑市交易幾大幾大,冇數據嘅,似江湖傳聞,正常交易我見過嘅除咗VPS供應商收bitcoin,一啲美國嘅咖啡店,連Stream都唔收,全部係啲唔值錢嘅嘢

搞清楚現代嘅「貨幣」係國力延伸,屬於政治層面嘅,一個貨幣區,美元又好,歐元也好,屬於政治經濟聯盟合作伙伴,包含咗軍事力量,邊有咁簡單
解密就係貨幣,生產咗啲乜嘢?

當商品炒吓無妨,迷信未來貨幣輸到甩轆,唔使拗,估計幾年後冇人再講

老貓唔上船噏吓都仆街

可惜我懶冇認真研究點樣入場沽空佢,當CC台啲on9仔話揸住10年後有錢過David Webb,就知道呢科嘢遲早爆煲,今次未必就爆,但終有一鑊爆完消失無縱

一日到黑講黑市交易幾大幾大,冇數據嘅,似江湖傳聞,正常交易我見過嘅除咗VPS供應商收bitcoin,一啲美國嘅咖啡店,連Stream都唔收,全部係啲唔值錢嘅嘢

搞清楚現代嘅「貨幣」係國力延伸,屬於政治層面嘅,一個貨幣區,美元又好,歐元也好,屬於政治經濟聯盟合作伙伴,包含咗軍事力量,邊有咁簡單

當商品炒吓無妨,迷信未來貨幣輸到甩轆,唔使拗,估計幾年後冇人再講

之前steam收㗎,只不過而家大上大落,風險太大先至唔收

老貓唔上船噏吓都仆街

之前steam收㗎,只不過而家大上大落,風險太大先至唔收

交易首要幣值穩定,唔係點計成本?

因為Stream要兌換返美元,本質上用美元量度成本,朝早收你bitcoin時係50美元,夜晚變成30,咁點計價生產呢?
呢個post 結合左師傅嘅神(燈)力同眾師兄嘅分析,財版第一
\|/師父

老貓唔上船噏吓都仆街

其實大部份連登仔真係好燈,既貪心又怕死,加上自以為眼光獨到,結果重覆犯錯,每次連登仔上船就係個樣產品爆煲之時。其實只要參透實戰理論,深入分析師父既分析,就算賺唔到大錢都唔駛輸爆廠

老貓唔上船噏吓都仆街

其實大部份連登仔真係好燈,既貪心又怕死,加上自以為眼光獨到,結果重覆犯錯,每次連登仔上船就係個樣產品爆煲之時。其實只要參透實戰理論,深入分析師父既分析,就算賺唔到大錢都唔駛輸爆廠

其實老貓唔係上船先一定死, 佢吹奏一排就有D野, 上左船先仲大獲
總之一吹奏就要注意下
又有得睇大台J師傅
尋日無追POST...今日睇返先知師父又上左我隻5仔船....

講開bitcoin,前排睇到一單新聞,美帝有個業主賣樓收bitcoin,呢單係第二單未成交嘅,第一單業主都係要收bitcoin,最終成交用返美元,但原因冇講

我估計係稅局、政府部門,律師樓唔肯,賣唔去,美國都要收類似stamp tax嘅,用bitcoin點計,上午下午唔同都得,主要啲友以為唔使交稅用bitcoin交易,唔交稅要享受社會福利,政府運作唔到,正常交易點可能得?
CFU又中, 真係夾恆母上80(勁假)
仲諗住低開入牛
等到10點睇下回唔回先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞