沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
天__ 個T-GROUP真係笑死我
未入既清應該入去食花生

睇下D人點樣估錯邊, 但又話自己贏到錢

跟本得兩三個人日日講一次「中!」,「又中!」
都唔知做乜鳩

拎師父張圖過去5仔集氣區,救得一個得一個
未入既清應該入去食花生

都唔知做乜鳩

咪同賭波馬賣料一樣
未入既清應該入去食花生

都唔知做乜鳩

玩咁耐都唔肯貼倉
左遮右遮當貼左

都係果句, 柒左就認, 冇人可以100%睇得準
講真睇得中6-7成, 睇錯既時候蝕緊錢拿拿聲轉得切身已經好難得
何苦要PROMOTE到自己唔會輸咁

仲有條友話要同策略王打對台

今次5仔好大機會沈判,我記得上次佢開到聲話我就唔信我估聽日升個市會跌啦,
結果之後果日係大型沈判日黎

今次5仔好大機會沈判,我記得上次佢開到聲話我就唔信我估聽日升個市會跌啦,
結果之後果日係大型沈判日黎

有時上船唔係咁快有野, 時時咁易俾你睇訪透師父仲得了
未入既清應該入去食花生

都唔知做乜鳩

咪同賭波馬賣料一樣

嗰個post好多分身,沈門有師兄弟睇唔過眼過去潤鳩佢,不過人哋搵食冇感覺嘅

記憶中喺大師兄主持時代條友有入過嚟唔知噏乜鳩,模稜兩可咁,比唔知係咪Gamel師兄定邊個叫佢講期指出去開個實戰倉奉陪,之後冇入過嚟

真係好落力
今次完啦
聖誕鐘咁就完咗

終於知道師父換西裝玄機, 要上5仔船
師父mon住5仔船嘅師兄弟,呢次大撚鑊,呢架船特別多人
未入既清應該入去食花生

都唔知做乜鳩

咪同賭波馬賣料一樣

嗰個post好多分身,沈門有師兄弟睇唔過眼過去潤鳩佢,不過人哋搵食冇感覺嘅

記憶中喺大師兄主持時代條友有入過嚟唔知噏乜鳩,模稜兩可咁,比唔知係咪Gamel師兄定邊個叫佢講期指出去開個實戰倉奉陪,之後冇入過嚟

沈門弟人並非浪得虛名
這裡是沈門,這裡有力量。

終於知道師父換西裝玄機, 要上5仔船

舊圖黎
未入既清應該入去食花生

都唔知做乜鳩

咪同賭波馬賣料一樣

沈門弟人並非浪得虛名

我冇認真睇過post,係咁咦瞄咗吓,直覺就係條友有妄想症,多數係事後孔明,睇都嘥時間
師父開船:

像個艦隊 燈盡了5仔 尚未有港口可泊進去
未入既清應該入去食花生

都唔知做乜鳩

咪同賭波馬賣料一樣

沈門弟人並非浪得虛名

我冇認真睇過post,係咁咦瞄咗吓,直覺就係條友有妄想症,多數係事後孔明,睇都嘥時間

好多人當神拜
又諗起溫家寶藏 英國國會
點解未聽過師父講平保既 師父係咪唔like 依隻野

師父係睇人壽
笑死我,祝福五仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞