沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
今日性交800都冇,個市悶到冇人玩
今日性交800都冇,個市悶到冇人玩

市唔洗洗出出入入既...
休息下養好個心理仲好...
叻仔又夠精力既咪玩其他市場, 大把野俾你玩
再唔係今晚有夜馬
俾你鋸到條四重彩都唔錯呀
港燈再落我都有興趣

防守性強收息好
細佬岩岩玩股 學緊野 今日睇技術分析有睇頭肩頂頭肩底
我知指標好難一個打天下 但想問 700 880 算唔算頭肩頂 同 頭肩底成形?

吓,呢度唔多講呢啲,我哋個個係識不過唔一定用嚟做買賣指標嘅

好 唔該哂

指標唔配合成交量冇用,所謂量比價先行,我是但搵隻毫子股掛個高價買入,收條大陽燭冇用嘅,大把莊家明知老散迷信睇圖,劃埋比你仲得,聽日一支大陰燭棟穿4條均線都得嘅

多謝師兄塞錢

睇吓師父經典之作超智能控股,保證有體會
細佬岩岩玩股 學緊野 今日睇技術分析有睇頭肩頂頭肩底
我知指標好難一個打天下 但想問 700 880 算唔算頭肩頂 同 頭肩底成形?

吓,呢度唔多講呢啲,我哋個個係識不過唔一定用嚟做買賣指標嘅

好 唔該哂

指標唔配合成交量冇用,所謂量比價先行,我是但搵隻毫子股掛個高價買入,收條大陽燭冇用嘅,大把莊家明知老散迷信睇圖,劃埋比你仲得,聽日一支大陰燭棟穿4條均線都得嘅

多謝師兄塞錢

睇吓師父經典之作超智能控股嘅圖形,保證有體會
四叔冇老點,全系列都上

Yes,師父都要撞老千呀
成功企多日
\|/

師父
大市得800億,明顯好多基金佬、大戶放假,收爐出年先嚟
大市得800億,明顯好多基金佬、大戶放假,收爐出年先嚟

去旅行既去旅行,去屌西既去屌西
訊匯幾時上市? 一於捧師父場入一手,跌好升好到股東大會時比幾個冧巴師父踩吓,問吓佢個倉,一定搵到食,呢啲真貢品也
今日冇3.9?
搵到,師父話逢高加沽即市,沽到過聖誕

https://www.facebook.com/winmoney.hk/videos/1628110297253750/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞