沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

細佬岩岩玩股 學緊野 今日睇技術分析有睇頭肩頂頭肩底
我知指標好難一個打天下 但想問 700 880 算唔算頭肩頂 同 頭肩底成形?

你黎錯地方,呢度唔係技術分析post,呢度只係分析鳩頭既分析從而作出投資判斷
如果真心想學分析一係去搵天X學野
樓王個倉係咪有66?

之前有人影到師父坐地鐵
開心要小心

就係知佢要坐狗鐵,賺佢錢,要全方位賺晒肥佬嘅熊仔餅,衣食住行都要
\|/新po上香
\|/
我知指標好難一個打天下 但想問 700 880 算唔算頭肩頂 同 頭肩底成形?

吓,呢度唔多講呢啲,我哋個個係識不過唔一定用嚟做買賣指標嘅

唔算
樓王個倉係咪有66?

之前有人影到師父坐地鐵
開心要小心

同船

同師父同車
下一句會係咩
老貓WAKE UP, 仆街啦

好 唔該哂

指標唔配合成交量冇用,所謂量比價先行,我是但搵隻毫子股掛個高價買入,收條大陽燭冇用嘅,大把莊家明知老散迷信睇圖,劃埋比你仲得,聽日一支大陰燭棟穿4條均線都得嘅
LM

好 唔該哂

使鳩學技術分析,根據師父嘅分析,適當時間做相反操作就已經有錢賺。
例如:
避開超智能
瞓身領展、銀娛、同一月到十一月瞓身騰訊

唔止,師父日日講樓爆,年頭入滿地產股,依家發過豬頭,1113我49蚊入,冇揸耐54蚊走咗,都執7,8千,揸到依家嘅話fatfat
樓王個倉係咪有66?

之前有人影到師父坐地鐵
開心要小心

就係知佢要坐狗鐵,賺佢錢,要全方位賺晒肥佬嘅熊仔餅,衣食住行都要

師父咁撚窮,執煙頭,又要個個交租,閪鐵仲要賺埋師父乞衣兜入面個十元八塊

師父黃埔番中環應該用都會票
一個月425蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞