沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
呢一個鐘應該都係呢廿幾點妹到收市
大家唔洗睇都得

師父分分鐘又話好忙唔出3.9
聯想控股投資咗間南韓娛樂公司Bit Hit,估值50億美元可能上市,KPop大公司嚟,另外有間公司增持咗股份咁,都同聯想(集團)電腦都冇關嘅
個個都收哂爐
聯想控股投資咗間南韓娛樂公司Bit Hit,估值50億美元可能上市,KPop大公司嚟,另外有間公司增持咗股份咁,都同聯想(集團)電腦都冇關嘅

係咪睇緊J5
今晚師父咪再祝福金價啦, 放過下我

係咪睇緊J5

係,其實唔睇都估到,個女人一邊話992值搏過母公司,但又風險高,即係點?

我就簡單啲講,鍾意聯想992等4蚊樓下買,睇淡嘅逢高加沽
5仔上唔到80

係咪睇緊J5

係,其實唔睇都估到,個女人一邊話992值搏過母公司,但又風險高,即係點?

我就簡單啲講,鍾意聯想992等4蚊樓下買,睇淡嘅逢高加沽

睇圖真係好似諗得過
12嘅淡友夾死得七七八八,得返千四萬
BC FREE FALL緊, 穿左萬三
GSR真係例不虛發
GSR真係例不虛發

冚家剷唔出年先嚟料,我都未準備
GSR真係例不虛發

老貓效應係有再俾人上船既機會
GSR真係例不虛發

你想入? D波大撚到仆街...1分鐘可以抽番600美金上

GSR真係例不虛發

老貓效應係有再俾人上船既機會

呢棍淡倉食飽咗,或者反彈㗎啦,早前我哋傾時沽鳩佢就好,連登正係「揸bitcoin十年有錢過David Webb」「十個bitcoin買山頂豪宅」「老貓急於研究如何入bitcoin補返1478輸3X%條數」

人老咗懶得滯,麻煩就唔想搞

加密貨幣 全部都跌15%up
J圖引發虛耗性上升
樓上朱子兄啲圖好大波

琴晚睇達仔打人中見到呢個女仔都唔錯
J圖引發虛耗性上升

貼完升左70 點
樓上朱子兄啲圖好大波

琴晚睇達仔打人中見到呢個女仔都唔錯

好笑, 條女除緊心口粒鈕話做乜呀
好撚偽善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞