沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
各位冬至快樂
隻和階守左咁耐終於開車啦

Merry X'mas 冬至快樂
戰地巴係公海開post屌鳩個天_

好多信徒

冇諗到有人信

咁仆街緊係要屌

比我嚇到戴頭盔

好多沈門師兄弟去幫拖

條友真係冇牌收錢開投資班,並可能提供買賣指導,兼冇告知客戶衍生工具等等相關風險,記唔記得去證券行/銀行開戶口要問你問題

報去證監會話無持牌者提供投資建議,監都有得坐
沈門冬至聖誕新年快樂
呢到好似越來越多人結咗婚

你唔好講結婚啦.....

連你都玩我
今年數得好少錢
下年上半年應該見高位
人生第一個牛市通常都係食唔到
今次真係甩火捧啦
早幾日假跌呃死

希望可以追返曬個4皮啦

好多信徒

冇諗到有人信

咁仆街緊係要屌

比我嚇到戴頭盔

好多沈門師兄弟去幫拖

條友真係冇牌收錢開投資班,並可能提供買賣指導,兼冇告知客戶衍生工具等等相關風險,記唔記得去證券行/銀行開戶口要問你問題

報去證監會話無持牌者提供投資建議,監都有得坐

冇收錢呢還有得講,當交流,佢以為賣波料馬料
各位冬至快樂
隻和階守左咁耐終於開車啦

Merry X'mas 冬至快樂
今次真係甩火捧啦
早幾日假跌呃死

希望可以追返曬個4皮啦

沈門真係好強大

計返數……原來我正股倉如果唔計QQ,今年蝕12%

計返數……原來我正股倉如果唔計QQ,今年蝕12%

Qq都係正股喎 贏一隻夠晒啦
沈門冬至聖誕新年快樂
呢到好似越來越多人結咗婚

你唔好講結婚啦.....

連你都玩我
今年數得好少錢
下年上半年應該見高位
人生第一個牛市通常都係食唔到

唔係玩你既
加油 18年齊齊數錢
Btw 想搵d書 網睇下學下野
有無師兄推介下 定係睇番師父d出版

今晚聽錢錢錢
學下點樣喺10000點升市做淡唔輸錢

http://www.manhuaren.com/m50873/
我幾鐘意中間講侍應仔追中學女神果段,如果你得閒無野做睇下都幾好,畫功唔差可惜腰斬左,無完整畫晒!
講股票果d無咩大錯,漫畫黎講算係咁,不過唔好當真!

林瑞芬嗰本《技術分析攻略》,bittermelon嘅《讀財報、挖好股》,睇住先
攪到呢度冇晒人𠻹

我係度

頭先睇完beauty n the breast

又一日了
攪到呢度冇晒人𠻹

樓王唔好咁講
你重有我

大家去踢爆佢都啱嘅,事後拎張圖劃幾個箭嘴,我幫師父睇相準過佢,講明31號前破29500

師父aim年尾26000既目標又被收皮

唔係農歷新年咩

仲有三日,如果可以收三萬點埋齋,師父一定好安慰。

大師兄!!!!

聖誕快上
大家冬至快樂!
https://www.instagram.com/michellechan_mc/

樓王 都好呢味
0岩0岩師父0係有線度講話2018年首選係沽騰訊渣黃金
錢錢錢又J美帝稅改
師傅,明白了。

下星期不問價入qq 熊!
幾時肯放過D金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞