沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
992一個月高位 發喇
價錢投資

4.5 聯想終於有錢賺

真正弟子,敢上992又冇落船

成交量微增 個價大升 呢個時候入市係咪上策呀

咁即係真正入貨唔多,拉高出貨可能性高,少少錢拉上等老散跟風機會濃,望返張圖估吓橫行嗰時有冇入定貨底?

或者仲有一棍上不過身手要快,對上嗰次係4.8炒上5.3,一日炒完

我未必啱,自己判斷搏唔搏,值搏率幾多,睇邊個價位止賺止蝕

唔該師兄
都係太遲留意到佢啦 又係炒起左先見到 平日收市係咪要多做功課睇多d板塊

師父做船長嘅沈門人通常唔坐嘅,正所謂「師父同船、屍骨無存錢數唔完」,最好就

功課梗係要做定,我經常追蹤一隻股幾個月先郁手買
今日有無實戰理論?

師父992數緊錢,唔得閒出,今晚錢錢錢直播室小心地滑
992一個月高位 發喇

癡線 咁快開車追唔切啦
992一個月高位 發喇

癡線 咁快開車追唔切啦

啱啱睇完,最多到4.8到訂,又冇利好消息,純粹母公司大升夾上去,去到就逢高加沽

係咪好似師父講嘢分析
話說992有冇券商開熊仔餅?
話說992有冇券商開熊仔餅?

匯豐有
價錢投資

4.5 聯想終於有錢賺

真正弟子,敢上992又冇落船

成交量微增 個價大升 呢個時候入市係咪上策呀

咁即係真正入貨唔多,拉高出貨可能性高,少少錢拉上等老散跟風機會濃,望返張圖估吓橫行嗰時有冇入定貨底?

或者仲有一棍上不過身手要快,對上嗰次係4.8炒上5.3,一日炒完

我未必啱,自己判斷搏唔搏,值搏率幾多,睇邊個價位止賺止蝕

唔該師兄
都係太遲留意到佢啦 又係炒起左先見到 平日收市係咪要多做功課睇多d板塊

師父做船長嘅沈門人通常唔坐嘅,正所謂「師父同船、屍骨無存錢數唔完」,最好就

功課梗係要做定,我經常追蹤一隻股幾個月先郁手買

好,mark多幾隻股睇下先,宜家眼光好窄
一時間好難留意咁多隻 

聽多d師父直播先!

聽錢錢錢就知成日講個幾隻
今日有無實戰理論?

淨係992都應該可以J一個環節
今日有無實戰理論?

噚日一條長上影線,今日要晏晝睇吓係咪持續,放置兼長上影線師父坐艇機會高,不過佢可能話啲call食糊㗎啦,hit and run吖嘛
今日有無實戰理論?

噚日一條長上影線,今日要晏晝睇吓係咪持續,放兼長上影線師父坐艇機會高,不過佢可能話啲call食糊㗎啦,hit and run吖嘛
992 好似冇力上

4.5 價係唔係應該走先賺個 m 記加大算
今日有無實戰理論?

噚日一條長上影線,今日要晏晝睇吓係咪持續,放兼長上影線師父坐艇機會高,不過佢可能話啲call食糊㗎啦,hit and run吖嘛

長渣係基本分析
短炒係技術分析
臭西港女係呢30點波幅要磨幾耐
992 好似冇力上

如果我嘅話走,最多4.8,搏乜春,鍾意佢下次4蚊入大把機會

好消息出貨、壞消息入貨也,師父有992call,隨便你
992 好似冇力上

如果我嘅話走,最多4.8,搏乜春,鍾意佢下次4蚊入大把機會

好消息出貨、壞消息入貨也,師父有992call,隨便你

bitcoin free fall 老貓係咪上左船

老貓唔上船噏吓都仆街

可惜我懶冇認真研究點樣入場沽空佢,當CC台啲on9仔話揸住10年後有錢過David Webb,就知道呢科嘢遲早爆煲,今次未必就爆,但終有一鑊爆完消失無縱

一日到黑講黑市交易幾大幾大,冇數據嘅,似江湖傳聞,正常交易我見過嘅除咗VPS供應商收bitcoin,一啲美國嘅咖啡店,連Stream都唔收,全部係啲唔值錢嘅嘢

搞清楚現代嘅「貨幣」係國力延伸,屬於政治層面嘅,一個貨幣區,美元又好,歐元也好,屬於政治經濟聯盟合作伙伴,包含咗軍事力量,邊有咁簡單
解密就係貨幣,生產咗啲乜嘢?

當商品炒吓無妨,迷信未來貨幣輸到甩轆,唔使拗,估計幾年後冇人再講

連登仔出Post 話第日十個btn 可以買半山
師父話齋:君子不立危牆之下

都on9嘅,要換港幣先買得,咁同拎住金條換港幣有乜分別? 即係商品嚟嘅啫

老實我有幸見證21世紀鬱金香狂熱嘅興衰,只要市場冇四處平錢,按樓入bitcoin嘅就爆

任何炒賣爆煲必然有2個因素

1. 換手率高
2. 超高槓桿

冇細心研究數據,因為唔知邊度搵,玩嘅自行搵吓
bitcoin free fall 老貓係咪上左船

老貓唔上船噏吓都仆街

可惜我懶冇認真研究點樣入場沽空佢,當CC台啲on9仔話揸住10年後有錢過David Webb,就知道呢科嘢遲早爆煲,今次未必就爆,但終有一鑊爆完消失無縱

一日到黑講黑市交易幾大幾大,冇數據嘅,似江湖傳聞,正常交易我見過嘅除咗VPS供應商收bitcoin,一啲美國嘅咖啡店,連Stream都唔收,全部係啲唔值錢嘅嘢

搞清楚現代嘅「貨幣」係國力延伸,屬於政治層面嘅,一個貨幣區,美元又好,歐元也好,屬於政治經濟聯盟合作伙伴,包含咗軍事力量,邊有咁簡單
解密就係貨幣,生產咗啲乜嘢?

當商品炒吓無妨,迷信未來貨幣輸到甩轆,唔使拗,估計幾年後冇人再講

連登仔出Post 話第日十個btn 可以買半山
師父話齋:君子不立危牆之下

萬3了, 雖然唔係話爆, 但前排兩登現象真係有陣唔係長頂都短頂味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞