沈陣營第七十二期 - 股市虛耗性上升繼續發酵

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
今日3.9師父話要沽到過聖誕,29500附近沽補返裂口位,睇嚟會燈力全開,2017完結前過29500

肥佬鼻頭生瘡,相學上跌錢之兆,今朝老西換埋,聽日就升

人地都無落注 點樣跌錢?

29096,佢啲淡倉keep住嘅

下期叫 中國平安夜/聖淡大茶飯

好呀
今日3.9師父話要沽到過聖誕,29500附近沽補返裂口位,睇嚟會燈力全開,2017完結前過29500

好呀

好呀

我諗住用呢個嘅
係咪年紀大左

連感情台 都無興趣入

上黎除左追沈門post 樓post 同日劇post好似 已經無咩興趣

好呀

我諗住用呢個嘅

掂wor !!! 聖淡大茶飯
係咪年紀大左

連感情台 都無興趣入

上黎除左追沈門post 樓post 同日劇post好似 已經無咩興趣

非常正常,我除咗沈門post、樓post,老貓post,音響post,其他都就揀嚟望2眼
係咪年紀大左

連感情台 都無興趣入

成人台
去旅行可以企多個星期
美股今晚就爆
睇吓呢張圖,8月嘅事

慎買虛擬貨幣!有創辦人悉數沽售了... (20:27)

on.cc東網專訊】外國傳媒報道,全球5大虛擬貨幣之一萊特幣(litecoin)創辦人Charlie Lee透露,已悉售持有的萊特幣,只餘下一些實物作為「收藏品」。他於2011年創立萊特幣。

他沒有透露沽貨數量,只稱佔交易平台GDAX每日成交量「少數」,對市場不會構成暴跌影響。

萊特幣本月熱炒,周二曾創下375.29美元新高,令今年以來累飆70倍。
公海有條痴線佬,可能輸到甩轆short咗
公海有條痴線佬,可能輸到甩轆short咗

C776 ?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞