MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
有日放工去睇下試咩下係好正
點知走果陣係巴士隔離個人就用緊
之後第二日又見到一個
上 backcountry , urban assault 平過hk 買,有埋coulee 40同25

寄返嚟香港就唔係咁講啦
打開門做生意邊有話邊個買得邊個唔買得
有錢就買得既野真係唔應該係衡量其他人既標準
你自己覺得好用咪得
多人用又話多人用
小人用又話人唔識寶
過眼雲煙既野 唔駛咁執著既
傻撚左?
開post叫人貼袋,但又唔想俾人知,唔想咁多人買

btw,追追下post搞到我想買返個
之後第二日又見到一個

邊款公廁?
你自己覺得好用咪得
多人用又話多人用
小人用又話人唔識寶

你睇公廁Arcteryx arro 22周街都係
琴日係地鐵同一車箱有兩個人咩緊
一出車門又多一個咩住 真係好誇張
但啲人咪照用 我覺得無咩問題 個款靚 自然變公廁
你自己覺得好用咪得
多人用又話多人用
小人用又話人唔識寶

MR有咁多款咁多色,難撞過arro22

Arro22依家緊有一個係左梗,
MR見親都係UB
之後第二日又見到一個

邊款公廁?

黑色Urban assault
利伸 用緊
而家邊到有得買,叫巴打話FB D PAGE賣1199搵笨柒
有冇邊間再平D
而家邊到有得買,叫巴打話FB D PAGE賣1199搵笨柒
有冇邊間再平D

永高?你買邊款先?
之後第二日又見到一個

邊款公廁?

利伸 用緊

即係連logon 都有賣,最公廁個隻色?
想問吓ching 邊間logon有?
聽日想一次過去埋永高睇睇
有無巴打會用黎做相機袋
之後第二日又見到一個

邊款公廁?

利伸 用緊

即係連logon 都有賣,最公廁個隻色?

唔知log on 有冇賣
黑色最好襯姐 買黎返工用都唔失禮
又無話公唔公廁既其實
有無巴打會用黎做相機袋

自己打雀會用3day
有兩格可以插腳架同鏡

見外國同日本仔用Java做相機袋多
你自己覺得好用咪得
多人用又話多人用
小人用又話人唔識寶

MR有咁多款咁多色,難撞過arro22

Arro22依家緊有一個係左梗,
MR見親都係UB

多色又點
d人都係買最穩陣果幾隻色
1day assault 永高番左貨 忍唔住買多左隻multicam
1day assault 永高番左貨 忍唔住買多左隻multicam

幾錢

幾錢

2400 multi 同其他色都一樣
但依家3day同1day都一樣色好似好on9

想買呢款

巴打買左幾錢?永高行買?
全家福
全家福

One day永高賣緊幾錢?

想買呢款

停左產,想買揾日本代購

想買呢款

停左產,想買揾日本代購

我年頭係日本買,冇記錯好似二千左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞