MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike

早知遲一個月買

我都係上個趁仲有舊版入咗個3day😩

咩色?

Black XL

巴打都幾高大下

我1.76m 縮入最底算係咩到

我1.69m 買ML

我都想買ML,可惜冇貨

我都係上個趁仲有舊版入咗個3day😩

咩色?

Black XL

巴打都幾高大下

我1.76m 縮入最底算係咩到

我1.69m 買ML

我都想買ML,可惜冇貨

黑色無ML
日版冇sz揀...
170會唔會唔啱sz...?
日版冇sz揀...

揹上身試最穩陣
170應該無問題
日版冇sz揀...

揹上身試最穩陣
170應該無問題

日限冇得試啦仲俾埋錢代購了~~~
日版冇sz揀...

揹上身試最穩陣
170應該無問題

買咩?
日版冇sz揀...

揹上身試最穩陣
170應該無問題

買咩?

scape artist
日版冇sz揀...

揹上身試最穩陣
170應該無問題

買咩?

http://www.mysteryranch.jp/Packs/detail/19761163/
日版冇sz揀...

揹上身試最穩陣
170應該無問題

買咩?

http://www.mysteryranch.jp/Packs/detail/19761163/

18/f有喎,2種size都有,我尋日都望過嚟
内籠幾好下,但個外型我唔鍾意
想買公廁urban assault 黑色

唔知邊到有?永糕行?
日版冇sz揀...

揹上身試最穩陣
170應該無問題

買咩?

18/f有喎,2種size都有,我尋日都望過嚟
内籠幾好下,但個外型我唔鍾意

果個係scape goat黎,差好遠喎
176,65kg,之前上18f試揹過urban assault,自己照鏡覺得好細個,有冇差唔多身材用家講下感覺
176,65kg,之前上18f試揹過urban assault,自己照鏡覺得好細個,有冇差唔多身材用家講下感覺

Urban 得個樣,真心建議你買其他
我赤腳176,85g 揹1day 都唔覺細

179瘦底身橫(打籃球身型) 好fit

咩過上身,178 65kg,身唔算橫,

都覺得似咩左條芝士腸係身咁

我都係好似好幼咁

我都係好似好幼咁

身型同你差唔多 出街/行山咩x20 都ok
想買coulee 25 黑色 有無巴打知永高賣幾錢? btw今日想去睇下,但佢又休息
上星期去左台北white stone store, 有好多款,影左幾張相,MIU果d仲貴過香港
本身係18樓買左個3 days, 最後買左個菲制斜咩袋hkd63x

我都係好似好幼咁

啡色UA比人笑過咩條撚出街

要買既coulee25同1day好睇D
想買coulee 25 黑色 有無巴打知永高賣幾錢? btw今日想去睇下,但佢又休息

$15xx 公價嚟 前排買25黑色但18樓冇貨 最後去咗觀塘 招呼一樣周到
巴打最好打電話去問問 去到得個吉就無謂

$15xx 公價嚟 前排買25黑色但18樓冇貨 最後去咗觀塘 招呼一樣周到

巴打 其實coulee25會唔會話太大舊 因為諗住平時出街用

巴打 其實coulee25會唔會話太大舊 因為諗住平時出街用

平時出街用緊coulee 40

25對我都有啲細 平時番學都唔係幾夠用
所謂嘅25真係唔足25L
想買mystery ranch scree黑色 想問係問18樓就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞