MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
Urban/ASAP/1 Day Assault 邊款好啲?

價錢 UA < 1 Day < ASAP
Size UA > 1 Day > ASAP
負重舒適 UA < 1 Day = ASAP
無話邊款好d﹐應該睇邊款適合自己。

ASAP 18L?
Urban/ASAP/1 Day Assault 邊款好啲?

ASAP 18L?

15L....放左一盒switch已經無咩位再放野

ASAP 18L?

15L....放左一盒switch已經無咩位再放野

其實有多兩個中價選擇,front同埋coulee 25,size都大過以上3個,價錢好似$1500~1800左右,而且兩個都多咗側袋。

建議真係去續個試,最好帶埋平時會載既野,有負重試得仲清楚!

但ASAP條帶厚過1 Day喎
兩個都試過
鐘意ASAP

但ASAP條帶厚過1 Day喎
兩個都試過
鐘意ASAP

ASPS同3day 係同一個背負嚟
我鍾意1day個内籠,有個兜裝嘢
淘寶search 唔到有coyote 色既魔術貼收納繩,大家有咩途徑買,18樓又無貨
淘寶search 唔到有coyote 色既魔術貼收納繩,大家有咩途徑買,18樓又無貨

淘bo揾太陽雪

淘bo揾太陽雪

thx bro
【我剁手都要买的宝贝(进口VELCRO威扣魔术贴扎带理线带捆扎带户外野营 军色系列 长3.6m),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.943aIZ?cv=mrk4ZyJPN5i&sm=54de15
有無巴打試過呢隻
【我剁手都要买的宝贝(进口VELCRO威扣魔术贴扎带理线带捆扎带户外野营 军色系列 长3.6m),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1yt.com/h.943aIZ?cv=mrk4ZyJPN5i&sm=54de15
有無巴打試過呢隻

我都係用呢款 不過喺3m
另外有無巴打用 mystery ranch 出既 防雨罩
想問3 day assault 用 s 定m 好
有無人放s size 3days
除左迷彩色其他色都得
誠收
有無巴打試過呢隻

你3m 邊度買
有無巴打試過呢隻

你3m 邊度買

鴨記?
有無巴打試過呢隻

你3m 邊度買

鴨記?

旺電1樓右邊第一間

有3day同ASAP

有3day同ASAP

已有CB色3 Day
準備入手MC色ASAP

有3day同ASAP

已有CB色3 Day
準備入手MC色ASAP

日日孭住mc 1day返工,黑色3day留返旅行露營用🤘🏻
大家有無買埋條加強腰帶??
3 day assault 有咩pouches 加上去好
有個goruck同5.11 rush 12
睇完個post好想買個asap
但係成1.4KG會唔會好重?
有個goruck同5.11 rush 12
睇完個post好想買個asap
但係成1.4KG會唔會好重?

1.4kg孭上身唔會多覺有幾重,
但asap得16L左右,你要睇返係咪真係夠用

有3day同ASAP

已有CB色3 Day
準備入手MC色ASAP

想請教下巴打,用3day去露營會帶d咩?
小弟我去親都好似重裝咁,可能又孭4人營,又孭Shelter...同埋可能d裝備太耐,無而家果d咁輕便
未玩過輕裝

有3day同ASAP

已有CB色3 Day
準備入手MC色ASAP

小弟我去親都好似重裝咁,可能又孭4人營,又孭Shelter...同埋可能d裝備太耐,無而家果d咁輕便
未玩過輕裝

3人營,爐俱,睡袋,gas
其他有fd負責

有3day同ASAP

已有CB色3 Day
準備入手MC色ASAP

未玩過輕裝

3人營,爐俱,睡袋,gas
其他有fd負責

營同睡袋係外掛定塞入面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞