MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike

0免疫......

師兄自己換咗個蓋?同mr張相唔同喎

係呀自己換咗,klean kanteen本身有出幾款蓋,我本身都有用開呢個樽嘅銀色版

咁師兄對Klean Kanteen有咩評語?本身用開s'well同thermos 500ml左右,thanks!

正正常常,保溫叫ok,如果想保冷可以隊兩粒不鏽鋼冰入去會有更好效果

不過除咗跟機膠蓋之外另外兩個個都有d小問題:
我用緊呢個蓋隻o ring會走位,飲飲下會彈d水出黎
另外有隻係啜啜樽蓋,個piston位會漏水,同埋好難洗下

老實講隻隻保溫樽嘅"性能"差別唔大,揀樣同牌子就ok, 不過呢隻個sz同容量真係唔錯

多謝師兄回覆!
我就係覺得佢夠大容量,同埋係mr x kk !

我都係見mr x kk就狗衝了

哈哈,尋晚趕到8點前上到去買咗,但居然連紙盒都無,仲要mic。

kk好似有保溫嘅都係mic,同埋一向都冇盒

唔通我睇錯,thx

wow~
我喺唔同地方買咗5個都係冇盒所以以為冇添
我嗰3D想買原廠配件都難
例如
醫療包

同加厚腰墊
例如
醫療包

同加厚腰墊

18樓都有喎?
永高行搞咗個web store
有九折
唔知包唔包MR
有九折
唔知包唔包MR

https://shop.supremeco.com.hk/

包啊,仲有高清圖介紹

不過買袋都係親身上去好d
有九折
唔知包唔包MR

https://shop.supremeco.com.hk/

包啊,仲有高清圖介紹

不過買袋都係親身上去好d

無asap
例如
醫療包

同加厚腰墊

18樓都有喎?

上去睇過無哂狼棕色,同埋已經停哂產
例如
醫療包

同加厚腰墊

18樓都有喎?

仲要得大碼
例如
醫療包

同加厚腰墊

18樓都有喎?

仲要得大碼

配件定3D袋
例如
醫療包

同加厚腰墊

18樓都有喎?

仲要得大碼

配件定3D袋

腰帶配件
除咗18樓 有冇其他地方有coulee 25?

KT

KT

Subuxxxx?

KT

Subuxxxx?

yup

Facebook見到有人放二手95新
見Urban Assault係18樓同SUBXXXXX個價好似差唔多
想問邊間D色齊D?
見Urban Assault係18樓同SUBXXXXX個價好似差唔多
想問邊間D色齊D?

18樓綱上買好似有9折喎。
兩間都有網店,可以上網自己睇有咩色。
再唔係打電話去問都應該得。
3 day assult 2017 同2016有咩分別

無左底帶
個頂容量大左
但個款已經無咁經典
同埋我本身會用埋黎露營
無左底帶無得紮住地席

無左底帶
個頂容量大左
但個款已經無咁經典
同埋我本身會用埋黎露營
無左底帶無得紮住地席

thanks
頭先都搵左條link睇
https://m.facebook.com/notes/amouter/%E8%A6%8B%E8%AD%89-%E7%B6%93%E5%85%B8%E8%83%8C%E5%8C%85%E7%9A%84%E8%AA%95%E7%94%9F-mystery-ranch-3-day-assault/1810514309219427/

無左底帶
個頂容量大左
但個款已經無咁經典
同埋我本身會用埋黎露營
無左底帶無得紮住地席

thanks
頭先都搵左條link睇
https://m.facebook.com/notes/amouter/%E8%A6%8B%E8%AD%89-%E7%B6%93%E5%85%B8%E8%83%8C%E5%8C%85%E7%9A%84%E8%AA%95%E7%94%9F-mystery-ranch-3-day-assault/1810514309219427/

其實你果條link未係實物比較,咁岩suburban Facebook都有講明d分別。MR香港Facebook都好似有講過。
1﹐頂袋大咗,改咗防水拉鍊
2﹐容量細咗,33L>30;輕咗約500g
3﹐正面molle由直轉横
4﹐兩條横帶插扣由彈弓lock式,改為普通插扣
5﹐兩側袋穿低內格取消咗
6﹐摺合式腰帶取消了魔術貼,而插扣則改為金屬拍鈕
7﹐取消了底部兩束帶
8﹐內袋取消咁背面既魔術貼

無左底帶
個頂容量大左
但個款已經無咁經典
同埋我本身會用埋黎露營
無左底帶無得紮住地席

thanks
頭先都搵左條link睇

其實你果條link未係實物比較,咁岩suburban Facebook都有講明d分別。MR香港Facebook都好似有講過。
7﹐取消了底部兩束帶

佢咁改會唔會新不如舊

無左底帶
個頂容量大左
但個款已經無咁經典
同埋我本身會用埋黎露營
無左底帶無得紮住地席

thanks
頭先都搵左條link睇

7﹐取消了底部兩束帶

佢咁改會唔會新不如舊

好多人都認為舊款好睇啲

無左底帶
個頂容量大左
但個款已經無咁經典
同埋我本身會用埋黎露營
無左底帶無得紮住地席

thanks
頭先都搵左條link睇

7﹐取消了底部兩束帶

佢咁改會唔會新不如舊

好多人都認為舊款好睇啲

好彩改款前入到個
不過無mc色
有個好新淨既啡色asap想放換3day
唔知有無爸打有興趣

推一下

我有興趣買呀 點聯絡你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞