MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
永高x同subxxx對比美國mr 食水太深
我想問有無邊間代購買抵嫁?
我想買個asap啡色

放緊個用左3個月
有無興趣

咩色吖巴打
主要係個外表靚仔 黑底字簡單得黎又有味道
想買個靚料背囊可以用十幾年

依家已經冇橙字款
全部黑底灰字[/quote]
最平嘅方法係買個黑底橙字嘅load cell換個牌落去...
日本樂天都冇黑橙ua,連2手都冇
navy橙就仲有好少量,不過未連運都成$1.7k
依家one day係唔係停左產啦
邊到仲有貨

舊版UA嚟
Log on都可以揾到

邊間log on有?

Apm 又一城都見過有黑色ua

勸多句,買MR嘅話真係有佢個背負系統先至抵買
你真正孭上身試過就知正

ua嘅價錢相信其他品牌嘅選擇會多好多

無錯,貴少少買front或coulee25好過。

1 day 都要背負
我會買2個一個出街用一個大L旅行WH個陣用

可能真係未必個個孭重野要有背負系統,但千二蚊買個MR UA只有Y字拉鍊好似唔係咁值。
唔係睇唔起UA﹐而係千二蚊有好多選擇比佢更好。

UA 出左2年左右,剛剛出既時候係賣$888,依家加到12xx 更加買唔落。

依家已經冇橙字款
全部黑底灰字

最平嘅方法係買個黑底橙字嘅load cell換個牌落去...
navy橙就仲有好少量,不過未連運都成$1.7k[/quote]

巴打有無link?

邊間log on有?

Apm 又一城都見過有黑色ua

勸多句,買MR嘅話真係有佢個背負系統先至抵買
你真正孭上身試過就知正

ua嘅價錢相信其他品牌嘅選擇會多好多

無錯,貴少少買front或coulee25好過。

1 day 都要背負
我會買2個一個出街用一個大L旅行WH個陣用

可能真係未必個個孭重野要有背負系統,但千二蚊買個MR UA只有Y字拉鍊好似唔係咁值。
唔係睇唔起UA﹐而係千二蚊有好多選擇比佢更好。

UA 出左2年左右,剛剛出既時候係賣$888,依家加到12xx 更加買唔落。

紅左加價都無計 有無其他牌子外表又係靚仔可以介紹下?

依家已經冇橙字款
全部黑底灰字

巴打有無link? [/quote]
啱啱幫你碌咗轉,連navy都冇晒了

依家已經冇橙字款
全部黑底灰字

巴打有無link?

啱啱幫你碌咗轉,連navy都冇晒了[/quote]

我想買個asap啡色

放緊個用左3個月
有無興趣

我有興趣 點聯絡?
想放coulee 40 綠色
有冇人想收
我想買個asap啡色

放緊個用左3個月
有無興趣

我有興趣 點聯絡?

tg: dereksiu
點睇scapegoat 25?

正嘢黎,間隔同拉鍊都實用過ua~
係個樣唔係人人接受倒

係個樣唔係人人接受倒

我有1 day同3 day 都仲想買埋個scapegoat 🤦🏻‍♂️
暫時忍住手先

係個樣唔係人人接受倒

我覺得幾靚
不過之前買左個arcteryx mantis 26用左冇耐
睇完覺得scapegoat個間隔完勝
搵日睇下實物再算
想放coulee 40 綠色
有冇人想收

有啲興趣
未去睇實物
其實coulee 25個腰袋拆唔拆得架?

係個樣唔係人人接受倒

我有1 day同3 day 都仲想買埋個scapegoat 🤦🏻‍♂️
暫時忍住手先

買完個scapegoat之後個1day就好大機會擺埋一二邊

係個樣唔係人人接受倒

我覺得幾靚
搵日睇下實物再算

scapegoat堅實用,我買咗個scape artist之後就冇用過其他袋了
未去睇實物

有個位可以收埋
未去睇實物

得40 可以拆腰帶

係個樣唔係人人接受倒

暫時忍住手先

買完個scapegoat之後個1day就好大機會擺埋一二邊

所以我日日孭1day返工,等佢殘咗先再換
未去睇實物

應該只係腰帶,無袋的。可以摺入背墊,但有d頂背,要拆埋扣再摺入去先好孭。
而coulee 40L既腰帶先有袋。

係個樣唔係人人接受倒

我覺得幾靚
搵日睇下實物再算

scapegoat堅實用,我買咗個scape artist之後就冇用過其他袋了

諗緊買佢好定scree
scree 裝得多野啲但太小間隔
scapegoat 35又太長

係個樣唔係人人接受倒

我覺得幾靚
搵日睇下實物再算

諗緊買佢好定scree
scree 裝得多野啲但太小間隔
scapegoat 35又太長

咁要睇你平時有幾多嘢裝,唔係去採購嘅話我就25L夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞