MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike

各花入各眼姐,無可否認迷彩同卡其係最代表到是嘅。
不過我決定上官網買ASAP FG色。因為永高訂左半年都冇,倒不如直接同MR買代運返黎應該仲平啲(如果佢會出貨),佢表示會跟進同2018年先出返Stick-It。
永高賣2900,上官網245usd,x8加運費都係2100 代運俾一百蚊實運到啦
屌,真係食水食到

ASAP FG色官網有貨?

用邊間代運?等左幾耐有貨?如果2100我有興趣

佢會發貨?

暫時未發貨,如果成功嘅同大家分享

匯率唔知點計如果當8(最差情況)Local郵費加淨袋都係2080,代運加埋都係2200,平過永高好多

永高MC先係29xx,其他剩色$25xx

可以經永高訂stick-it,
我一月左右先經永高買左個番黎用

灰色s?我同佢講完,佢話冇得訂 ,上網check先知原來已停產左一段時間。ebay炒到成千蚊 ,被人屌on9,開埋聯署話再生產返

用緊黑色

佢好早就停產, 但唔知點解仲訂到
官網訂會送香港?如果係都ok喎
官網訂會送香港?如果係都ok喎

唔會,佢搵代運
訂左coulee25

25,無得拆腰帶,40有得拆

拆左平時出街靚好多

25可以收埋

其實25呢個L數好兩頭唔到岸
露營又用唔到
行山跑山又唔會用
真係純出街用
想買佢嗰個斜孭袋,巴打們點睇
用緊ua 黑色,好公廁本身想買asap 不過真係太貴
UA 米8揹會唔會好細??同埋邊間log on有實物睇
UA 米8揹會唔會好細??同埋邊間log on有實物睇

前幾日係大圍見到個目測180中等身材男人咩迷彩1day 好撚型
感覺唔細仲岩岩好 fit晒個背長度窄度 唔會太窄太闊
訂左coulee25

25,無得拆腰帶,40有得拆

拆左平時出街靚好多

25可以收埋

其實25呢個L數好兩頭唔到岸
露營又用唔到
行山跑山又唔會用
真係純出街用

行山出街就買25差唔多啦,但我會建議40 非色

用得ua就唔怕公廁 正如買1day 3day asap一定要買迷彩真係好靚
18樓定期會俾代運地址MR, 所以官網見到係果批地址就會唔出貨,叫你上18樓買

ASAP FG色我用緊啦,唔好買啦

18樓既3days~加阿叔推介既電腦袋,可以獨立拆出黎用。日日出sure加office冇得輸

利申:塘已乾
其實去日本買既話款會唔會唔同佢官網好似少好多野噤

用得ua就唔怕公廁 正如買1day 3day asap一定要買迷彩真係好靚

我用1day黑色 低調 mc太引人注意
18樓定期會俾代運地址MR, 所以官網見到係果批地址就會唔出貨,叫你上18樓買

我屌 真係叫我上十八樓買
backcountry 做緊8折code
code:30MAR
mystery ranch 正價都有8折
backcountry 做緊8折code
code:30MAR
mystery ranch 正價都有8折

20MAR 先岩

我屌 真係叫我上十八樓買

因為我試過 你都係乖乖上18樓買啦,日本版都係18樓運過去,又貴過18樓

除非你有美國朋友,如果唔係官網唔會買到野,就連一個小小既pouch 都唔得
其實去日本買既話款會唔會唔同佢官網好似少好多野噤

唔會, 仲要貴到仆街

18樓既3days~加阿叔推介既電腦袋,可以獨立拆出黎用。日日出sure加office冇得輸

電腦袋幾錢?係唔係扣係袋裏面魔術貼位?
隻白兵好撚型
搶唔到

$380左右,唔記得實數
Yes, 扣係入面背位個魔術貼板度,可以快速裝拆,見阿叔好有型咁示範所以買左
其實1day 3day asap同ua最大分別係邊??價錢差成截

$380左右,唔記得實數
Yes, 扣係入面背位個魔術貼板度,可以快速裝拆,見阿叔好有型咁示範所以買左

扺玩,一陣收工去買先
其實1day 3day asap同ua最大分別係邊??價錢差成截

QC 問題,美國人手同菲律賓代工。個人認為菲律賓代工唔值
不嬲菲律賓一直被人屌QC差。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞