MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
點睇scapegoat 25?

正嘢黎,間隔同拉鍊都實用過ua~
係個樣唔係人人接受倒

我覺得幾靚
不過之前買左個arcteryx mantis 26用左冇耐
睇完覺得scapegoat個間隔完勝
搵日睇下實物再算

scapegoat堅實用,我買咗個scape artist之後就冇用過其他袋了

諗緊買佢好定scree
scree 裝得多野啲但太小間隔
scapegoat 35又太長

咁要睇你平時有幾多嘢裝,唔係去採購嘅話我就25L夠用

始終呢類背囊裝唔滿塌皮係好柒嘅
想放coulee 40 綠色
有冇人想收

有啲興趣

留Tg睇下個價岩唔岩
有個goruck同5.11 rush 12
睇完個post好想買個asap
但係成1.4KG會唔會好重?

我反而想買goruck gr1 21L

goruck啲用料真係無得輸

巴打 你係邊度買goruck?

去返官網買
佢最近做緊七月特價

sorry係度搭單問下goruck
上官網淨係見到gr3做緊sale (pre-order sale), 7月果個sale係咪完左啦?
如果想買個backpack短trip用 (3-4日)
MR有無咩袋推介?
urban assault 21L應該唔係好夠?
本身有mission workshop 20L既backpack
MR有無咩袋推介?
本身有mission workshop 20L既backpack

3 day點睇? 再唔係Coulee有 25L或者40L

去返官網買
佢最近做緊七月特價

上官網淨係見到gr3做緊sale (pre-order sale), 7月果個sale係咪完左啦?

好似完咗
不過上次睇個優惠 gr1都係冇折
MR有無咩袋推介?

你都有個20L...
ua先多得果1L......
coulee 25 vs scapegoat 25
邊個正d?
腰帶可拆嗎?
coulee 25 vs scapegoat 25
邊個正d?
腰帶可拆嗎?

外形就睇個人喜好 腰帶拆唔到但可收埋
全新UA而家最平幾錢?

去返官網買
佢最近做緊七月特價

完咗啦
GR3太巨型真係無咩機會用
MR有無咩袋推介?

見你有問Goruck
可以睇下recycled firefighter
雖然佢比外國forum插佢抄goruck嘅款
但係其實我覺得佢地啲袋無咁tactical
出街重方便
不過佢係零間隔 靠你自己mount袋仔
佢地有啲25L嘅袋
想知背面塊膠板 貼咩位先負重得最好
利申用緊1DAP
想知背面塊膠板 貼咩位先負重得最好
利申用緊1DAP

放重野入去試,腰帶放係盤骨上少少,自己覺得舒服既位,

然後背板set 到貼背
MR有無咩袋推介?

見你有問Goruck
出街重方便
佢地有啲25L嘅袋

佢個chief 根本就係gr1
MR有無咩袋推介?

見你有問Goruck
出街重方便
佢地有啲25L嘅袋

冇咗notebook位
MR有無咩袋推介?

見你有問Goruck
出街重方便
佢地有啲25L嘅袋

冇咗notebook位

佢寫有位放Notebook

Interior laptop Sleeve with 1" webbing buckle strap. Fits up to 15" laptop
MR有無咩袋推介?

見你有問Goruck
出街重方便
佢地有啲25L嘅袋

冇咗notebook位

佢寫有位放Notebook

Interior laptop Sleeve with 1" webbing buckle strap. Fits up to 15" laptop

Gr1個notebook位好j好多
其實有無邊款內袋隔間多啲,宜家用緊個scree無乜隔間,又比較大,袋大少嘢就好塌

1 day個間隔我覺得算多
不過塌呢個問題係死症
一係你袋件衫頂起個頂袋

較緊晒所有帶

較緊d帶就唔塌?
袋件衫都係塌,好煩
1 day 同 coulee 25 雜用邊個好D?

1 day 因爲個袋有間隔裝雜物

1 day內有間隔,而coulee就有外袋,睇吓邊款岩自己。size就coulee大d﹐但外型完全唔同!

1 day內有間隔,而coulee就有外袋,睇吓邊款岩自己。size就coulee大d﹐但外型完全唔同!

1day 18樓冇貨

scapegoat 25兩樣有晒
上18樓買左個urban assault左邊條拉鍊拉到中間唔夠位過卡卡地有無解決方法
另外新買有無巴打清一次先用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞