MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
thx 巴打

outlook黎講one day係型d但ASAP就比較全面d

如果唔係得你兩個選擇我會推介front
又放得module 又有水樽位 asap同1day 既mix

實用係幾實用 但係冇黑色[/quote]
岩岩上18樓買左個水樽muddle 放上1day
意外地好睇 其實one day 兩邊既molle放到咁高我覺得仲好 [/quote]

巴打, 問過黎緊18樓會返Front 黑色, 可以留名留電預訂, 九月到貨[/quote]
上官網睇冇嘅
Front 係2017年頭先出,所有貨都係菲版無美版
應該係見賣得好就可能遲啲再出埋黑色
Front 係2017年頭先出,所有貨都係菲版無美版
應該係見賣得好就可能遲啲再出埋黑色

唔怪得平咁多
HITCHHIKER 20 同 Front 點比較好?
因為唔想有腰帶,平時日常用,20L咁上下應該夠用
如果asap around 2900 咁 比較既應該會係 1 day 同 3 day...

2900買個咁細容量對我黎講有少少over buget

本身有諗住揀coulee 25但個樣真係行山得濟

ASAP MC色先係29xx,其他色2500左右
18樓啲阿叔服務好到不得了
如果asap around 2900 咁 比較既應該會係 1 day 同 3 day...

MR MC 色係貴D 1DAY 都要3200

我個MC 1 day 18樓買果時統一價$2400
可能依家斷貨加咗價

他啲服務態度係👍🏻👍🏻👍🏻嘅
買咗邊款?

他啲服務態度係👍🏻👍🏻👍🏻嘅
買咗邊款?

3day

問過價咪一樣都係2400
想問下有無人會貼章上去 多數貼咩

問過價咪一樣都係2400

MC貴D嫁

7月中先問完價話2400
誤導人好好玩?
想問logo白色字同橙色字有乜分別啊?

Urban assault? 橙字已絕版 白色字最update 菲製版本

係啊 除左菲製仲有乜製 係香港邊度買好啊

Urban assault? 橙字已絕版 白色字最update 菲製版本

係啊 除左菲製仲有乜製 係香港邊度買好啊

永高/suburban
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞