MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
其實1day 3day asap同ua最大分別係邊??價錢差成截

QC 問題,美國人手同菲律賓代工。個人認為菲律賓代工唔值
不嬲菲律賓一直被人屌QC差。

越南有無好啲?
其實1day 3day asap同ua最大分別係邊??價錢差成截

越南有無好啲?

一樣
你要知道佢個袋都係人手車,每日產量唔多,但代工就。。。
最好情況係線頭多
想買佢嗰個斜孭袋,巴打們點睇

係咪斜孭袋唔值的討論

係咪斜孭袋唔值討論

新手想入個出街番學同揹去打波邊隻最好??<1700budget

係咪斜孭袋唔值討論

可能太少人有斜咩袋 所以討論唔到掛

新手想入個出街番學同揹去打波邊隻最好??<1700budget

呢3選1 我建議1day適合你出街返學打波

18樓既3days~加阿叔推介既電腦袋,可以獨立拆出黎用。日日出sure加office冇得輸

利申:塘已乾

電腦袋幾錢?係唔係扣係袋裏面魔術貼位?

$380左右,唔記得實數
Yes, 扣係入面背位個魔術貼板度,可以快速裝拆,見阿叔好有型咁示範所以買左

扺玩,一陣收工去買先

買咗影啲相介紹下 我都想買

主要都係size、製造地方同袋身上面d molle

kletterworks,m are in USA但係唔洗1600

kletterworks,m are in USA但係唔洗1600

made in USA

呢3選1 我建議1day適合你出街返學打波

香港咩價??官網好似無左

18樓既3days~加阿叔推介既電腦袋,可以獨立拆出黎用。日日出sure加office冇得輸

Yes, 扣係入面背位個魔術貼板度,可以快速裝拆,見阿叔好有型咁示範所以買左

扺玩,一陣收工去買先

18樓話斷貨停產
放工上左18/F買左個黑色3days

本來想買灰綠色,不過無貨要訂,唔知等到幾時
放工上左18/F買左個黑色3days

本來想買灰綠色,不過無貨要訂,唔知等到幾時

正野

扺玩,一陣收工去買先

18樓話斷貨停產

最近點解成日都咁多缺貨,唔似係錯覺
但明明觀塘有間水貨,照理應該多左貨
d魔術貼章 通常邊度多款賣?

glacier 亂入🤤
黎緊會入番個3day

ms 既出街同露營袋都好好用👍👍👍
想問一吓依到有冇ching有strick-it?
想知佢裝唔裝到上去舊版urban assault 到

glacier 亂入🤤
黎緊會入番個3day

買咗幾錢呀?
想問一吓依到有冇ching有strick-it?
想知佢裝唔裝到上去舊版urban assault 到

urban assault 好似唔得 好似咋

glacier 亂入🤤
黎緊會入番個3day

買咗幾錢呀?

樂天買, 連稅連剩3800左右🤣
但無計, 實物好靚

glacier 亂入🤤
黎緊會入番個3day

買咗幾錢呀?

樂天買, 連稅連剩3800左右🤣
但無計, 實物好靚

呢款真係靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞