MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
上18樓買左個urban assault左邊條拉鍊拉到中間唔夠位過卡卡地有無解決方法
另外新買有無巴打一次先用

urban assault 白色會唔會好易污糟 諗緊買白色定黑色好,有無巴打俾俾意見
urban assault 白色會唔會好易污糟 諗緊買白色定黑色好,有無巴打俾俾意見

買袋千萬唔好買白色,成日用好易整污糟
永高入左隻one day

竟然返咗黑色😱
我5月底就係冇黑色先買咗mc🤦🏻‍♂️😩
買左urban
真係可以唔用腦放晒d野又極快搵返出黎

btw 理撚得佢變公廁

竟然返咗黑色😱

我六月尾訂

訂左隻mc 色唔知有冇貨
仲未打比我

竟然返咗黑色😱

我六月尾訂

訂左隻mc 色唔知有冇貨
仲未打比我

有冇叫你落訂 有就有機
Btw 背負真係好爽 咩部15·MacBook 再加switch 行左成日都唔攰

我都有問佢洗唔洗落訂
佢話唔洗到左會call 我
個叔叔又唔似會呃人啊
一齊分享下貼左既章

個章邊到買?幾錢?

買袋千萬唔好買白色,成日用好易整污糟

但佢隻白色又真係幾正 三心二意中
點解 1-day 貴咁多?
佢有咩特別?
想問邊到多魔術貼賣? 軍隊款/搞笑logo都可以,謝謝
佢有咩特別?

背負 美製 同級比ASAP 個人覺得內籠 FOR 放電腦 相機野 好用D
外觀個LOGO 塊同魔術貼加晒分

有d心動想買 1day
佢有咩特別?

背負 美製 同級比ASAP 個人覺得內籠 FOR 放電腦 相機野 好用D

有d心動想買 1day

1 day 連官網都見唔到有
佢有咩特別?

有d心動想買 1day

1 day 連官網都見唔到有

美製成品高 1day需求又大 所以佢地多數出asap/front貨多
用家就食晒炒價 次次翻貨都係得好少量 想要真係訂左先

我反而冇訂到,一上18樓就睇啱有貨(淨係冇黑色)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞