MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
18樓3day黑色得返XL😩
放 urban assault white
三月中suburban買
用過兩三次 98巴仙新
放980
有意留contact 睇圖
用過兩三次 98巴仙新
放980

做爛市?
用過兩三次 98巴仙新
放980

想要
用過兩三次 98巴仙新
放980

做爛市?

990收
用過兩三次 98巴仙新
放980

做爛市?

990收

ig: yingcharmgingitdog
用過兩三次 98巴仙新
放980

做爛市?

990收

tg: yingcharmgingitdog
Coulee 40 綠色 想放換assault
有冇巴打收
Coulee 40 綠色 想放換assault
有冇巴打收

點解既?
18樓定期會俾代運地址MR, 所以官網見到係果批地址就會唔出貨,叫你上18樓買

ASAP FG色我用緊啦,唔好買啦

我屌 真係叫我上十八樓買

無得代購
想買3day好耐
一企冇原因比自己買
有冇巴打比原因我佢有咩咁好

利申:美國留學
遲啲過美加玩,嗰邊買會唔會平啲??

上官網睇以3day做例子
好似325usd
計埋稅大約2760hkd(tax depends 邊個states買)
行貨 ASAP 同 1dap 幾錢?

上官網睇以3day做例子
好似325usd
計埋稅大約2760hkd(tax depends 邊個states買)

香港賣3day幾錢??
其實18樓即係邊到?
有無提示..
其實18樓即係邊到?
有無提示..

永高
其實18樓即係邊到?
有無提示..

永高

Thz bro
成功搵到代購,
價錢平一舊
成功搵到代購,
價錢平一舊

廢事去18樓訂,
想買佢嗰個斜孭袋,巴打們點睇

係咪斜孭袋唔值的討論

我有outsider,都幾好用呀,暗格夠多,容量夠大,
我返工裝兩日替換嘅衫再加兩套波衫都夠位,
比較特別係佢個蓋係3d嘅,
淨係個蓋就已經裝得落外套+縮骨遮,好啱呢排天氣用,出入冷氣地方/落雨要拎下風褸拎下遮連袋都唔駛開淨係拉開cover就得~
btw防水唔錯,淋足個幾鐘入面都係乾嘅

係咪斜孭袋唔值的討論

淨係個蓋就已經裝得落外套+縮骨遮,好啱呢排天氣用,出入冷氣地方/落雨要拎下風褸拎下遮連袋都唔駛開淨係拉開cover就得~

斜孭袋呢家嘢就個人喜好啦,
但如果你需要經常孭重嘢就買返backpack 啦
始終mystery ranch主打係個背負系統同拉鍊

係咪斜孭袋唔值的討論

斜孭袋呢家嘢就個人喜好啦,
但如果你需要經常孭重嘢就買返backpack 啦
始終mystery ranch主打係個背負系統同拉鍊

咁巴打問斜咩袋我就答佢斜咩袋啦
mr嘅斜咩袋,腰包同背囊我都有,
build quality確係唔錯,係用料比較薄(不過厚料又會再重d)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞