MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike

但二千尾買個咁細嘅袋
二千蚊左右都有好多好選擇啦

袋size 呢d真係睇用途
普通出下街返工我又冇乜所謂
最緊要岩用 我又唔覺得細 asap,1day都有
出街用襯衫用都好好
出job袋部a7rii+28-135pz
返工mbp15” a6500+d5
都袋得落 仲可以加件已theta ar 放袋底

如果講價錢
呢個價錢你想買65L都買到
你想買個歐洲名牌手袋比女女細到死都要幾萬蚊

ANYWAY 我想買個KOMODO DRAGON
有冇人知係咪真係夾到個PELICAN 上去?

呢個好似係overload ,唔係Komodo dragon

前日見到條友咩住夾個pelican 上大東 原來係呢款

痴線一定超重

仲要加支3號腳(目測) 應該係去影星 /time lapse

天氣咁熱都仲上大東,你都好熱血喎
真係多咗好多人孭MR,放工見人孭street fighter
真係多咗好多人孭MR,放工見人孭street fighter

仲有crest
Btw 岩岩行槍街見到有隻又係Y字型拉鍊勁似Mr款 有冇人知乜牌子黎? 係正槍街入口第一間果間

淘寶貨
東京新宿果頭邊度買MR 平?
想問下coulee 40可唔可以hand carry上飛機?
東京新宿果頭邊度買MR 平?

日本貴 不過可以去Oshmans望下
想放售一個沙色Crest 買返黎用左幾次 有冇人有興趣

有冇巴打跟住整
想問下coulee 40可唔可以hand carry上飛機?

得啦,見人六七十都係咁上

有冇巴打跟住整

其實好多youtube片有教
paracord handle wrap
可以搵個自己鐘意嘅pattern

btw用得美製MR就唔好求其淘寶paracord
買made in the USA嘅paracord planet七芯paracord
Up
香港邊到多batch 買
永高行前兩日打風online 買有95折
買左呢個
https://shop.supremeco.com.hk/products/mystery-ranch-tag-stone

好薄料
想買個RIP ZIP pack
永高行有冇賣?
真係多左好多人用

用緊coulee 40,撞過幾次同色既coulee 25
18樓番左五隻 1day

我之前留左電話要,係咪會聯絡返?定先到先得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞