MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
想買3day assault , 但冇貨
想買3day assault , 但冇貨

ebay 幫到你

觀塘邊間
有冇提示

Sunburn

唔該巴打

Sorry打錯,應該係suburban @surbhk

Sunburn

唔該巴打

Google搵到相關字了
唔該巴打

觀塘邊間
有冇提示

Sunburn

唔該巴打

之前喺呢間訂咗個coyote,不過31號先到貨
Swift
大家等候良久的Mystery Ranch 3 Day Assault 背包(2016年版,美國製造)經已大量到貨,永高行門市部有售!
如果大家喜愛這款的設計,就請及早入手,因為Mystery Ranch 為配合美軍用家的需求,2017起各產地的3 Day Assault設計將會有小量改動:
1/ 背包正面的直縫1寸尼龍帶,將改為MOLLE/PALS規格橫縫;
2/ 背包兩側的口袋,底部開口的一個將會取消,只保留封底的一個;
3/ 內部中央MOLLE/PALS板背後的魔術貼鉤面將會取消;
以上是已知的設計改動,如有其他改動將會再通知大家。原文取至永高行Facebook 專頁
希望唔好咁快變公廁
岩岩入左個3 DAP
希望唔好咁快變公廁

3day應該唔會變公厠,價錢始終比較貴,不過ubran 就難講
希望唔好咁快變公廁

3day應該唔會變公厠,價錢始終比較貴,不過ubran 就難講

我今日係apm 見到3個人咩,仲買唔買好
希望唔好咁快變公廁

所以買一定買美版,pi版就⋯⋯
希望唔好咁快變公廁

我今日係apm 見到3個人咩,仲買唔買好

只係短短一程路係apm 行過

asap揹上來真係好舒服
希望唔好咁快變公廁

fb大把打手
三年內必變公廁
今日又見到有人揹

Agger 最近無啦啦有間 乜7野係fb 拉客 已經聞到陣味 要賣就去永高行
希望唔好咁快變公廁

fb大把打手
三年內必變公廁
今日又見到有人揹

Agger 最近無啦啦有間 乜7野係fb 拉客 已經聞到陣味 要賣就去永高行

美版以外係垃圾

用緊佢

呢隻幾多L

1day 唔知幾L

1d 可能係16/20L
個袋唔重咩? 未放野感覺已經重重地
美版以外係垃圾

美版全人手製,每一部份都有員工簽名,貴啲係值得 pi版就機製,買邊隻自己諗諗
想買好耐,估唔到呢個牌子都會變公廁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞