MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
想買mystery ranch scree黑色 想問係咪18樓就有
想買mystery ranch scree黑色 想問係咪18樓就有

打個電話去問下啦 再唔係觀塘都有做代理

我個想賣,買左好少用
呢幾個月搵緊backpack 買,今日上網睇岩個mr 3 day assult。之後再俾我見到呢個post。自己住係美國反而見唔到邊到有得賣呢個backpack。

因為要每晚換酒店,上立山黑部拖篋又唔方便,見個3day未開就試吓。
塞咗5日既衫褲同日用品,仲有位塞dd手信,而且多小袋好方便,返酒店放低衫輕裝出街都唔係問題。
唯一問題係背比較熱,但負重非常舒服!!
最近都想買個MR
比較緊front 同埋 3day
因為我一定要有水樽位,方便d
感覺front孭上身好似好幼咁

主要係出街,戶外行山,做運動帶衫帶鞋
係咪3day好用d?
18樓 3/6前所部貨都有9折
岩上去買咗幾個附件

早知遲一個月買

我都係上個趁仲有舊版入咗個3day😩

咩色?

Black XL

巴打都幾高大下

我1.76m 縮入最底算係咩到

想問下要咩高度去分size?
我175高,係咪孭唔到ML碼?
一波三折,終於人齊
最近都想買個MR

係咪3day好用d?

一定要水樽位就front
如果唔係就100% 3day
最近都想買個MR

係咪3day好用d?

一定要水樽位就front
如果唔係就100% 3day

3day則邊果兩個唔係水樽位黎架?
最近都想買個MR

係咪3day好用d?

你平時用開幾大個袋?
3day塞唔滿塌咗皮就唔好睇,
一般拎對鞋加套衫20~25L就夠
最近都想買個MR

係咪3day好用d?

你平時用開幾大個袋?

唔多野拎 係做運動先會有鞋同衫
戶外行山先會裝水,食物,衣物
平時出街帶好少好少野
最近都想買個MR

係咪3day好用d?

你平時用開幾大個袋?

平時出街帶好少好少野

咁front可能好d
最近都想買個MR

係咪3day好用d?

你平時用開幾大個袋?

平時出街帶好少好少野

咁front可能好d

Thanks bro
另外想問下3day 個size , 高175可唔可以孭ML
最近都想買個MR

係咪3day好用d?

你平時用開幾大個袋?

平時出街帶好少好少野

咁front可能好d

Thanks bro

應該ok,我170,啱啱買咗個scape artist,個yoke得one sz (M/L),隊到落底ok,有大把位拉長,不過我個人腳長身短,你都係度下自己torso長度/去永高試穩陣d
最近都想買個MR

係咪3day好用d?

你平時用開幾大個袋?

平時出街帶好少好少野

咁front可能好d

Thanks bro

應該ok,我170,啱啱買咗個scape artist,個yoke得one sz (M/L),隊到落底ok,有大把位拉長,不過我個人腳長身短,你都係度下自己torso長度/去永高試穩陣d

好啊,thankd bro
岩岩今日用MR 3DAY行左轉八仙嶺
教好個負重一流好舒服夠貼背
岩岩今日用MR 3DAY行左轉八仙嶺
教好個負重一流好舒服夠貼背

一揹重野就知點解佢賣咁重
3 day 賣幾錢?
已入手3day沙色
3 day 賣幾錢?

係永go行買$3380
新版3day睇完實物真係...不了
有冇師兄用過 Big Bop?
大約裝到幾多嘢
3 day 賣幾錢?

係永go行買$3380

永高有冇舊版黑3day?
3 day 賣幾錢?

係永go行買$3380

舊版好似得返cb
3 day 賣幾錢?

係永go行買$3380

無啊,得返舊版沙色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞