MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
想買個3day coyote , MC隻色好似好一般
18F 賣 $3300
見有巴打話上官網再搵代購/代運
但我見佢運去本土都要收$18

加加埋埋其實差$200 左右
但要等到2046
所以都係18F 買算

官網3day closeout特價喎us260﹐shipping us20左右,集運hk100左右,其實平過18樓好多

我搵個間代運地址比佢ban 左
本身我用香港信用卡都比到錢
最後比佢取消左我個order
有冇邊間唔會比官網周到

我之前買用Shipbao﹐不過佢嚮東岸,由MR西岸寄到東岸都1個星期(運費us20) ,再ship番香又一星期

但你點俾錢?我用香港信用卡唔得

美國有朋友幫手
lm
18F 賣 $3300

但要等到2046
所以都係18F 買算

官網3day closeout特價喎us260﹐shipping us20左右,集運hk100左右,其實平過18樓好多

我搵個間代運地址比佢ban 左
本身我用香港信用卡都比到錢
最後比佢取消左我個order
有冇邊間唔會比官網周到

我之前買用Shipbao﹐不過佢嚮東岸,由MR西岸寄到東岸都1個星期(運費us20) ,再ship番香又一星期

但你點俾錢?我用香港信用卡唔得

我張master 又過到wor 唔知點解
18F 賣 $3300

但要等到2046
所以都係18F 買算

原來3day賣晒,只有新款3day bvs。

新款好在多咗頂袋既防水拉鍊,但正面molle帶改咗,又取消咗背囊底果兩條帶,連d扣都改埋。
其實會唔會新不如舊?

我睇官網 個款一樣樣咁 係多左舊野
但係其他網站又好似有dd 唔同

想請問下係咪 哩隻係舊

哩隻係新?
18F 賣 $3300

但要等到2046
所以都係18F 買算

新款好在多咗頂袋既防水拉鍊,但正面molle帶改咗,又取消咗背囊底果兩條帶,連d扣都改埋。
其實會唔會新不如舊?

想請問下係咪 哩隻係舊

哩隻係新?

Yes, 最底係 3 day bvs, 多左2邊舊嘢,方面著緊戰術背心都可以夾實個人
18F 賣 $3300

但要等到2046
所以都係18F 買算

其實會唔會新不如舊?

想請問下係咪 哩隻係舊

哩隻係新?

Yes, 最底係 3 day bvs, 多左2邊舊嘢,方面著緊戰術背心都可以夾實個人

https://m.facebook.com/notes/amouter/%E8%A6%8B%E8%AD%89-%E7%B6%93%E5%85%B8%E8%83%8C%E5%8C%85%E7%9A%84%E8%AA%95%E7%94%9F-mystery-ranch-3-day-assault/1810514309219427/
更多3DAY新舊款對照
咁快轉款😩
等我仲諗住聖誕前叫表弟喺美國帶個3day返嚟
舊款前面個直行靚仔好多
新款個look

唔知係咪set 條帶唔岩,日日咩住返工

個背脊同膀頭都好攰

如果永高買,個叔叔好仔細幫你調校

叔叔無幫我教既

個背脊同膀頭都好攰

叔叔無幫我教既

可以孭住上去即場調教,教岩先走。
咁快轉款😩
舊款前面個直行靚仔好多

18樓暫時新舊款都有
迷彩款其實係咪成日斷貨

個背脊同膀頭都好攰

叔叔無幫我教既

可以孭住上去即場調教,教岩先走。

上次我孭住3day睇野,阿叔自動行埋黎同我講要執執,度返貼背
Urban係咪無塊板
Urban係咪無塊板

Ua係有1塊板
咁快轉款😩
舊款前面個直行靚仔好多

18樓暫時新舊款都有

差成8舊水咁多
Urban係咪無塊板

Ua係有1塊板

又係可以較? 我尋日買 見塊板白色 唔係3day 啲銀色板
Urban係咪無塊板

Ua係有1塊板

Ur塊板係fix死咗用嚟撐起個袋,唔可以較高低
Urban係咪無塊板

Ua係有1塊板

Ur塊板係fix死咗用嚟撐起個袋,唔可以較高低

個背脊同膀頭都好攰

叔叔無幫我教既

心大心細咁想趁舊版仲有貨入返個3day😩

有無呢款邊到有賣?好想咩上身睇下

Hunting 系列有類似款,有呢隻色,原本係Crew Cab,但冇灰色了。

好靚吖屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞