MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
想問logo白色字同橙色字有乜分別啊?

Urban assault? 橙字已絕版 白色字最update 菲製版本

係啊 除左菲製仲有乜製 係香港邊度買好啊

永高/suburban

其實lee兩間有咩分別?
想問logo白色字同橙色字有乜分別啊?

Urban assault? 橙字已絕版 白色字最update 菲製版本

係啊 除左菲製仲有乜製 係香港邊度買好啊

永高/suburban

其實lee兩間有咩分別?

代理/經銷
今日問過1day全部色都係一樣價,要留電話等月尾貨到
urban assault 黑色定灰藍色好睇?

兩個都咁好襯

我有個全新黑色, 有興趣留tg
Pish

我有個全新黑色, 有興趣留tg

Lok1126
F5
想問吓上得MR官網買嘅 係咪都係美制?
見官網ASAP平香港成千蚊 諗住即刻買
點知ASAP中碼無貨
點知ASAP中碼無貨

官網會寫internation定US﹐多數都係internation。
同埋之前有講果mc色係咪貴d﹐其實官網mc色多數都會貴d﹐配件同減價款可能同價。
點知ASAP中碼無貨

官網會寫internation定US﹐多數都係internation。
同埋之前有講果mc色係咪貴d﹐其實官網mc色多數都會貴d﹐配件同減價款可能同價。

不過官網唔係唔收香港信用卡咩?
點知ASAP中碼無貨

識人係果邊住 託佢買完帶返嚟
點知ASAP中碼無貨

識人係果邊住 託佢買完帶返嚟

如果去開日本 果邊仲多絕版款中古款買 仲要好平

想買舊logo黑色3day
個post越黎越多人
一街都係urban assault

台灣同好都叫做乞衣版1DAY

但二千尾買個咁細嘅袋
二千蚊左右都有好多好選擇啦

但二千尾買個咁細嘅袋

袋size 呢d真係睇用途
普通出下街返工我又冇乜所謂
最緊要岩用 我又唔覺得細 asap,1day都有
出街用襯衫用都好好
出job袋部a7rii+28-135pz
返工mbp15” a6500+d5
都袋得落 仲可以加件已theta ar 放袋底

如果講價錢
呢個價錢你想買65L都買到
你想買個歐洲名牌手袋比女女細到死都要幾萬蚊

ANYWAY 我想買個KOMODO DRAGON
有冇人知係咪真係夾到個PELICAN 上去?

呢個好似係overload ,唔係Komodo dragon

但二千尾買個咁細嘅袋

袋size 呢d真係睇用途
普通出下街返工我又冇乜所謂
最緊要岩用 我又唔覺得細 asap,1day都有
出街用襯衫用都好好
出job袋部a7rii+28-135pz
返工mbp15” a6500+d5
都袋得落 仲可以加件已theta ar 放袋底

如果講價錢
呢個價錢你想買65L都買到
你想買個歐洲名牌手袋比女女細到死都要幾萬蚊

ANYWAY 我想買個KOMODO DRAGON
有冇人知係咪真係夾到個PELICAN 上去?

呢個好似係overload ,唔係Komodo dragon

前日見到條友咩住夾個pelican 上大東 原來係呢款

痴線一定超重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞