MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
邊間 求推介
邊間 求推介

自己搵下啦,廢事又被18樓ban
Google搵到頭幾頁,唔係集運
邊間 求推介

邊間 求推介

想買mystery ranch scree黑色 想問係咪18樓就有

我個想賣,買左好少用

介不介意留tg

冇tg wor
想間下如果去美國買3day係咪會平好多
黎緊有fd去美國玩 唸住托佢幫手買個
其實3day assault 落雨時唔落raincover ,防唔防到水
其實3day assault 落雨時唔落raincover ,防唔防到水

睇幾大雨同耷幾耐...
之前係唔係有人想買個sling pocket?
我有個mc 色想放
有意就留telegram 啦

細雨時間唔耐都ok﹐但用耐咗,面料跣水coating可能磨咗就唔知喇。
同埋舊款頂袋未換防水拉鍊,所以我都嚮深水埗電子特賣城9蚊買咗個沙色,仲要fit size長放嚮側袋。

細雨時間唔耐都ok﹐但用耐咗,面料跣水coating可能磨咗就唔知喇。
同埋舊款頂袋未換防水拉鍊,所以我都嚮深水埗電子特賣城9蚊買咗個沙色,仲要fit size長放嚮側袋。

巴打有無相睇下,有興趣買返個

其實只係普通rain cover一個,最好帶埋背囊去試大細,深水埗黃金同鴨寮街一帶應該都有

我都係用3 day
呢兩日大雨都無入水
想買個舊版3 day assault黑
依家永高行係咪無貨?
同埋遲啲去大阪 果邊又會唔會有得賣
唔該曬
想買個舊版3 day assault黑
依家永高行係咪無貨?
同埋遲啲去大阪 果邊又會唔會有得賣
唔該曬

我月頭上永高3day得返cb色
唔好係日本買,好鬼貴
想問下scree 個側袋放唔放到腳架

其實只係普通rain cover一個,最好帶埋背囊去試大細,深水埗黃金同鴨寮街一帶應該都有

Thanks bro
之前係唔係有人想買個sling pocket?
我有個mc 色想放
有意就留telegram 啦

因為要每晚換酒店,上立山黑部拖篋又唔方便,見個3day未開就試吓。
塞咗5日既衫褲同日用品,仲有位塞dd手信,而且多小袋好方便,返酒店放低衫輕裝出街都唔係問題。
唯一問題係背比較熱,但負重非常舒服!!

你嗰個係咪擺得多嘢先至咁挺身
我嗰個唔知係咪因為擺得少嘢 個型好塌

因為要每晚換酒店,上立山黑部拖篋又唔方便,見個3day未開就試吓。
塞咗5日既衫褲同日用品,仲有位塞dd手信,而且多小袋好方便,返酒店放低衫輕裝出街都唔係問題。
唯一問題係背比較熱,但負重非常舒服!!

你嗰個係咪擺得多嘢先至咁挺身
我嗰個唔知係咪因為擺得少嘢 個型好塌

應該都多野。
但最緊要頂袋唔好裝太重野,同埋用內側兩個拉鍊袋放野,咁主空間唔多野都唔會太榻!
啱啱買左3 Day
終於買到
啱啱買左3 Day
終於買到

啱啱買左3 Day
終於買到

舊版定新版?咩色呢?
Urban/ASAP/1 Day Assault 邊款好啲?
Urban/ASAP/1 Day Assault 邊款好啲?

價錢 UA < 1 Day < ASAP
Size UA > 1 Day > ASAP
負重舒適 UA < 1 Day = ASAP
無話邊款好d﹐應該睇邊款適合自己。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞