MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
唔知係咪我瘦,兩個膀頭中間背部舊骨頂頂地塊背板上半部咁

唔明

背部e 個位舊骨頂頂地背板

我係3day...但冇依個問題...
反而係腰位有少少頂

我都無呢個問題 你地試下咩高啲 完全貼晒個背睇下會唔會好啲?

我試下set返高少少先

set返高少少無再頂住,好鬼舒服
facebook見到灰綠色asap永高返左貨
黑色都返左貨
唔知係咪我瘦,兩個膀頭中間背部舊骨頂頂地塊背板上半部咁

唔明

背部e 個位舊骨頂頂地背板

我係3day...但冇依個問題...
反而係腰位有少少頂

我都無呢個問題 你地試下咩高啲 完全貼晒個背睇下會唔會好啲?

我試下set返高少少先

set返高少少無再頂住,好鬼舒服

黑色都返左貨

中午上過18樓,冇黑色
上樂天見到有java同new java
想問有咩分別?
無啦無啦,變公廁啦
黑色都返左貨

中午上過18樓,冇黑色

無黑色,買左啡asap
黑色都返左貨

中午上過18樓,冇黑色

無黑色,買左啡asap

Asap永高係咪賣1199?
黑色都返左貨

中午上過18樓,冇黑色

無黑色,買左啡asap

Asap永高係咪賣1199?

1199應該係urban , asap made in usa要25xx
你地個袋咩色?我mc
你地個袋咩色?我mc

3day 黑色,Booty綠色
你地個袋咩色?我mc

補充 1DAP MC
你地個袋咩色?我mc

補充 1DAP MC

1 day 黑
glacier 紅黑
你地個袋咩色?我mc

補充 1DAP MC

1 day 黑
glacier 紅黑

asap綠
你地個袋咩色?我mc

補充 1DAP MC

1 day 黑
glacier 紅黑

asap綠

3 Day MC
新手3月20因為永高無asap同1day而入手front mc。過咗兩日永高即刻返晒兩個,但個價錢……
把心一橫綱購美版3day 泥色,今日收貨。
新手3月20因為永高無asap同1day而入手front mc。過咗兩日永高即刻返晒兩個,但個價錢……

Coyote Brown 無得輸

邊個網有得網購?官網block左香港信用卡

Coyote Brown 無得輸

已經有一個mc的我當時選擇都係mc→泥色→黑色→灰色,咁官網closeout, 連運仲平過asap同1day, 任性地一個月內第二個MR

邊個網有得網購?官網block左香港信用卡

我都有聽過官網要美國境內登記既信用卡,仲有唔記轉運倉,所以我無試其他信用卡得唔得

巴打買左幾錢
想問有冇人去過suburban 買? 信唔信得過?

呢間大多菲版貨,要買美版最好上18/f
如果想買1day嘅話最好上18,平好多

巴打買左幾錢

us$260未計運費

無買,淨試同吹水,款式比18樓少,價錢就一定貴過18樓,最少都幾十蚊。問過個袋有問題佢地會攞俾永高搞。
同樣問過永高有關保養問題,佢話影咗收據就ok。我再問唔嚮佢度買又得唔得,收銀姐姐話只要MR袋有問題,佢地都可以問MR美國公司,寄parts到香港自己換,或者寄袋去美國維修
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞