MYSTERY RANCH 同好

1001 回覆
19 Like 0 Dislike
Mr coulee 25好唔好咩?
無神神睇到呢款,心郁郁想買,如果想買邊度較平同有實體店?
其實有無邊款內袋隔間多啲,宜家用緊個scree無乜隔間,又比較大,袋大少嘢就好塌
其實有無邊款內袋隔間多啲,宜家用緊個scree無乜隔間,又比較大,袋大少嘢就好塌

1 day個間隔我覺得算多
不過塌呢個問題係死症
一係你袋件衫頂起個頂袋

不過塌呢個問題係死症
一係你袋件衫頂起個頂袋

較緊晒所有帶
出街真係見到好多人用緊? 我宿時未見到
想買一個backpack同大L袋 出街,旅行同WH個陣用

有無其他一樣咁高質嘅backpack推介?錢唔係問題最緊要靚料好同唔係公廁

有無其他一樣咁高質嘅backpack推介?錢唔係問題最緊要靚料好同唔係公廁

好用就自然多人用
冇話咩公唔公廁

好用就自然多人用
冇話咩公唔公廁

用家係高質就唔同 好似Arc'teryx同Gregory 狗都唔
買左個Doughnut粗用左2年雖然料好垃圾但至少撞袋機會唔大(得一次西鐵撞袋加色)
買左個Doughnut粗用左2年雖然料好垃圾但至少撞袋機會唔大(得一次西鐵撞袋加色)

Doughnut啲垃圾抄款牌子都拎出黎講
唔見你話SPI少人撞款……

Doughnut啲垃圾抄款牌子都拎出黎講
唔見你話SPI少人撞款……

出街個陣個袋爛左先買個即食住先

不過塌呢個問題係死症
一係你袋件衫頂起個頂袋

ua 算唔算比較多間隔?

好用就自然多人用
冇話咩公唔公廁

用家係高質就唔同 好似Arc'teryx同Gregory 狗都唔

Arc’teryx 都係得一兩款多人用
LEAF系列嘅價錢令到啲MK買都買唔起

好用就自然多人用
冇話咩公唔公廁

Gregory 就不了
Arc'teryx 係得arro22 多MK 用,其他都未算災情
其實好多made in usa嘅backpack質素都有保證
outdoor啲有tom bihn同topo
tactical啲有triple aught design同tactical tailor
fashion啲有mission workshop同dsptch
名創優品入左個黑色UA
其實好多made in usa嘅backpack質素都有保證
outdoor啲有tom bihn同topo
tactical啲有triple aught design同tactical tailor
fashion啲有mission workshop同dsptch

mission workshop
不過好貴
名創優品入左個黑色UA

真定假?

好用就自然多人用
冇話咩公唔公廁

Gregory 就不了
Arc'teryx 係得arro22 多MK 用,其他都未算災情

gregory sunbird series暫時都唔算太泛濫
名創優品入左個黑色UA

真定假?

廣華街門口間軍舖都有冇牌子嘅ua款袋賣

用緊 幾好

用緊 幾好

永高最好啦 千五到

用緊 幾好

永高最好啦 千五到

我都有睇過 但冇黑色
但外表黎講好似都係mystery ranch最靚仔

1 day 想等出新色或者特別版先買

巴打有無其他介紹?

用緊 幾好

永高最好啦 千五到

我都有睇過 但冇黑色

我用緊黑色 真心好睇 但無乜人知你用緊MR

scapegoat好多間隔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞