Super Junior 回歸上綜藝爆笑暴走相愛相殺討論區(11)

1001 回覆
16 Like 2 Dislike
可唔可以share show champion 投票方法 完左功課終於可以加入

手機download idol champ
入左去㩒show champion 投票
ac好似連fb/google
超級簡單

㩒中間果個就可以投票
一日可以投3票
記住投足!!!!!
可唔可以share show champion 投票方法 完左功課終於可以加入

手機download idol champ
入左去㩒show champion 投票
ac好似連fb/google
超級簡單

㩒中間果個就可以投票
一日可以投3票
記住投足!!!!!

記得千萬唔好logout!!!
“새 앨범이 20만 장 이상 판매되면 TV 홈쇼핑에 출연해 ‘블랙수트’를 팔겠다”
슈퍼주니어가 공약 이행을 위해 11월 20일 오후 10시 45분 CJ오쇼핑에 출연해 ‘블랙수트’ 대신 ‘블랙패딩’을 판매할 예정입니다. 💁
이날 구입 고객 전원에게는 슈퍼주니어의 정규 8집 앨범 ‘PLAY’ 를 증정, 특히 일부 구매 고객에게는 추첨을 통해 싸인 CD를 선물할 예정이오니, 우리 홈쇼핑에서 만나요💙

11月20好似去賣black suit

【体育东亚】[SJ新专销量突破20万张履行销量公约!!20日出击电视购物~]#SuperJunior#确定将履行新正规八辑<PLAY>销量突破20万张的公约.据悉新专截止至今日(16日)销量突破20万张,成员们确定将于韩国时间20日晚8时45分出演CJ O-Shopping电视购物,进行黑色长款冬装的销售,据悉当天通过该节目购买商品的顾客均将额外获得SJ的新专<PLAY>,另外一部分顾客还将获得签名专辑,敬请期待

想講唔係sm個豬隊友一早破左20啦

好似話賣黑色羽絨外套
唔係講笑 我有興趣 有羽絨又有碟仲有機會有簽名 去邊到搵咁荀既機會

我都!! 我覺得件羽絨幾靚

我都想買件
ELF表示專賣羽絨比西裝好
有名份可以消費
接受國際購買嗎?

同問
冬天買返件咁實用 一定唔會俾人話亂買野

今日個集笑死
神童同銀赫係度係咁調位食野

今日個集笑死

為左食炸醬面惹既禍

成件事好白痴
新飯留名
中咗東海毒

今日個集笑死

為左食炸醬面惹既禍

成件事好白痴

笑到痴線
新飯留名
中咗東海毒

係咪因爲睇綜藝
新飯留名
中咗東海毒

係咪因爲睇綜藝

歡迎新人
過左今日可以幫下手刷一日
新飯留名
中咗東海毒

今日個集笑死

為左食炸醬面惹既禍

成件事好白痴

無限炸雞

今日個集笑死

為左食炸醬面惹既禍

成件事好白痴

無限炸雞

想食一啖炸醬面

今日個集笑死

為左食炸醬面惹既禍

成件事好白痴

無限炸雞

想食一啖炸醬面

交換位置

今日個集笑死

為左食炸醬面惹既禍

成件事好白痴

無限炸雞

想食一啖炸醬面

交換位置

睇見都飽

新飯留名
中咗東海毒

hello welcome to our family

今日個集笑死

為左食炸醬面惹既禍

成件事好白痴

無限炸雞

想食一啖炸醬面

交換位置

睇見都飽

仲要烤肉party
新飯留名
中咗東海毒

係咪因爲睇綜藝

係呀 睇週偶入咗坑,成隊都好正
新飯留名
中咗東海毒

係咪因爲睇綜藝

係呀 睇週偶入咗坑,成隊都好正

今次回歸好似多咗好多新fans
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞